رائفی پور: 100 درصد رژیم صهیونیستی با عراق درگیر خواهد شد/ ویدئو

دبیرکل جبهه صبح ایران به احتمال درگیری رژیم صهیونیستی با عراق اشاره کرد و از توئیت‌های پیشین خود در خصوص بحران سوریه سخن گفت.

رائفی پور: 100 درصد رژیم صهیونیستی با عراق درگیر خواهد شد/ ویدئو

رائفی پور  گفت: "100 درصد رژیم صهیونیستی با عراق درگیر خواهد شد." وی همچنین در خصوص سخنرانی اخیر نتانیاهو اظهار داشت: "هدف نتانیاهو این بود که همزمان با سخنرانی‌اش، انتقام را در پخش زنده از سیدحسن نصرالله بگیرد."

رائفی‌پور ادامه داد: "قبلاً نیز توئیت کرده بودم که سوریه گرفته خواهد شد و تحولات پیش‌رو نشان می‌دهد که درگیری‌ها در منطقه شدت خواهد گرفت."

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 10
  • چای دبش باغ ازگل کیهان و زمین دماوند و ۶۱ تن شمش طلا کجا گم شده

    عراق زیر چتر حمایتی آمریکاست جناب پرفسور کم عقل نظرتو بذار در کوزه ابشو بخور

    نظرات شما -
    • قاصدک

      ۸ سال با کشور ما جنگیدن .خون مردم ما را کردند توشیشه .حالا شدن برادران دینی ما .
      تا حرف بزنی میگن اونا بعثی ها بودن عراقی نبودن .والا داشتن کشورمون را دودستی به افغانی ها هم میدادن. ازشون طرفداری هم می‌گردن برادران ماهستند به خانه هایتان راه دهید .یکی نرفت اینا را بازخواست کنه چرا انقدر حمایت می‌کردید؟؟

  • محمد رضا کرمی

    جناب رائفی پور توهم زدی از این نظریها نده به سنت نمی خور

  • ناشناس

    بچۀ یاسر عرفاته🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • ناشناس

    مردک دلقک نفوذی

  • ناشناس

    متاسفانه یا خوشبختانه در عراق دیوانه هایی مثل رایفی پور را زنجیر کرده اند. این اتفاق نخواهد افتاد

  • حسن کفتار

    ماهیچوقت برادران عراقیمون راتنهانخواهیم گذاشت

  • ناشناس

    از اینم پول میگیرید مطرحش کنید؟؟

  • ناشناس

    دیوانه روانی

  • قاصدک

    آقای رائفی پور شما که توییت میزنی جرا رئیس جمهور ما پشت ازبکستان و چرا باید قدم برداره( ما ۱۲ روز با امریکا جنگیدیم و از ترس شان ..)حالا حتما باید آقای پزشکیان بدوند و اون جلو بایستند .شما هنوز ذهن بچه گانه ای دارید یا از اون دسته هستید که فکر می‌کنید هرکی اول صف وایسه کاره ای ....شما فکر کنم وقتی مدرسه میرفتی همه را هول میدادی که اون تول وایسی .برو خجالت بکش این توییت ها چیه میزاری .بچه ای ؟؟؟