انتقاد محمد صدر از عراقچی: وزیر خارجه، نظامی که نیست؛ باید دیپلماتیک صحبت کند

«وزیر خارجه باید دیپلماتیک حرف بزند نباید جوری حرف بزند که گویی یک آدم نظامی است، احساس می‌کنم برخی سخنان او با نگاه به سیاست داخلی است. وزیر خارجه اگر وارد مسائل سیاست داخلی شود مطمئن باشید مشکل پیدا می‌کند.»

انتقاد محمد صدر از عراقچی: وزیر خارجه، نظامی که نیست؛ باید دیپلماتیک صحبت کند

محمد صدر از عراقچی انتقاد کرد و گفت: وزیر خارجه باید دیپلماتیک صحبت کند، نظامی که نیست. 

محمد صدر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام طی یک گفتگوی تصویری بیان کرد: مذاکرات را باید زودتر شروع می‌کردیم، دیر شروع کردیم و در مذاکره هم باید بیشتر بازی می‌کردیم. 

وی افزود: من فکر می‌کنم که می‌شد در مذاکره حداقل جنگ را به تاخیر انداخت، اگر مذاکره دیپلماتیک‌تر و علاوه بر آن موضع‌گیریها، موضع‌گیری وزیر خارجه از همه مهمتر است. 

صدر در ادامه بیان کرد: وزیر خارجه باید دیپلماتیک حرف بزند نباید جوری حرف بزند که گویی یک آدم نظامی است، احساس می‌کنم برخی سخنان او با نگاه به سیاست داخلی است. وزیر خارجه اگر وارد مسائل سیاست داخلی شود مطمئن باشید مشکل پیدا می‌کند. 

وی افزود: اینکه وزیر خارجه هم باید دیپلماتیک صحبت کند. یعنی ادبیات دیپلماتیک داشته باشد ولی در چارچوب اختیاراتش مذاکره کند و باید مثلا اگر به بن‌بست خورد بیاید این را دقیق منتقل کند که این خواسته یا این روش ما را به جایی نمی‌رساند. نگران این نباشد که الان بعضی برادران نظامی هستند یا کسانی دیگر مخالفت کنند. 

صدر در ادامه خاطر نشان کرد: عراقچی در مذاکرات باید متوجه می‌شد الان که دارد پیش می‌رود و دارد به بن بست می‌رسد احتمال جنگ زیاد است این را باید منتقل می‌کرد، انشالله که کرده من نمیدانم. 

او تاکید کرد: ممکن است شما دستورالعملت این بود که باید از قضیه غنی‌سازی کوتاه نیایی، این کوتاه نیامدن لازم نیست بگویی اگر شما فلان کار را نکنی مذاکرات به نتیجه نمی‌رسد، باید بازی کرد. 

صدر بیان کرد: در مذاکرات دیپلماتیک خشونت هست، خنده هست، جک گفتن هست، لبخند هست، استدلال هست اینکه باید ببینی در هر لحظه از کدام یکی از اینها استفاده کنی. من با مجموع شنیده‌هایم این است که کمی سفت گرفتند.

منبع: فرارو
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 9
  • ناشناس

    بجای خود زنی برو ببین وزیر خارجه امریکا اسراییل المان فرانسه چگونه حرف می زنند سرشار از توهین تکبر غرور و گستاخی.

  • ناشناس

    تو خوبی!

  • ناشناس

    کار دیگه از صحبت گذشته......
    ..
    ..

  • ناشناس

    دروغگوی اصلاح طلب

  • مهدی

    تو دیگه از کجا رویش کردی یهویی در مورد همه چی نظر میدی؟

  • ناشناس

    همه تان غاز چروندن هم از سرتان زیادیه
    وگرنه ایران در دریایی از ثروت نباید در فقر و نکبتی باشد

  • ناشناس

    میگه در مذاکره باید بیشتر بازی می‌کردیم!!
    انقدر بازی کردید تا اونطور شد. الان هم دیر نیست. دوباره بازی کنید تا بدتر دخلتون رو بیارن

  • ناشناس

    اینا مذاکره کننده نیستن و دنبال وقت کشی هستن که ترامپ زود فهمید

  • ناشناس

    اها! خب همین که یکی همچون اقای ظریف که همه اینها که شما گفتید را به خوبی می داند کنار می گذارند چنین جنگی به پایمان می افتد! افسوس که یا نمی دانند یا نمی خواهند به روی خودشان بیاورند!