ماجرای تماس مشکوک با همسر شهید علی محمدی در پوشش دفتر رئیس وقت دانشگاه تهران

همسر دانشمند شهید مسعود علی محمدی در جلسه امروز دادگاه منافقین گفت: «منافقین ده روز پس از این اتفاق وعدم همکاری همسرم وی را ترور و به شهادت رساندند. در زمان حیات همسرم، منافقین به من هم زنگ زدند و خود را از دفتر دکتر رهبر رئیس دانشگاه تهران معرفی کردند.»

ماجرای تماس مشکوک با همسر شهید علی محمدی در پوشش دفتر رئیس وقت دانشگاه تهران

سی‌وششمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین روز سه‌شنبه (۱۴ مرداد ماه) در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به‌صورت علنی برگزار شد. 

همسر دانشمند شهید علی محمدی در جلسه امروز دادگاه منافقین گفت: من به عینه شاهد تخلیه اطلاعاتی از سوی منافقین بودم. همسرم ده روز قبل از شهادت، ایمیلی به من نشان داد که در آن منافقین تصاویر برخی سایت‌های هسته‌ای را برای وی ارسال کرده بودند و از او درخواست کرده بودند که نظر و اطلاعات خود را در این خصوص بدهد 

من به همسرم گفتم حالا چیکار میکنی، او به من گفت که این مسئله را برای افراد مربوطه (مسئولان حراستی) ارسال و به اطلاع انها می‌رسانم. 

منافقین ده روز پس از این اتفاق وعدم همکاری همسرم وی را ترور و به شهادت رساندند. در زمان حیات همسرم، منافقین به من هم زنگ زدند و خود را از دفتر دکتر رهبر رئیس دانشگاه معرفی کردند. 

به من گفتند دکتر رهبر کار فوری با اقای علی محمدی دارد اما پیدایش نکردیم و شماره ایشان را خواستند، من هم که نمیدانستم این افراد مربوط به منافقین هستند شماره‌ی همسرم را به آن فردی که تماس گرفته بود دادم. 

عصری که شهید علی محمدی به منزل امد به وی گفتم دکتر رهبر با شما تماس گرفت؟ کار فوری داشت. همسرم گفت پس کار تو بود شماره‌ی من را دادی؟ منافقین با من تماس گرفتند و قصد تخلیه اطلاعاتی داشتند که متوجه شدم و تماس را قطع کردم.

منبع: مهر
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید