عراقچی در هشداری به آمریکا: اگر تجاوز تکرار شود، واکنشی قاطع‌تر نشان خواهیم داد/ دیگر امکان پنهان‌کردنش وجود نخواهد داشت

وزیر امور خارجه ایران در واکنش به تهدیدات مقامات آمریکایی نوشت: اگر تجاوز تکرار شود، واکنشی قاطع‌تر نشان خواهیم داد که دیگر امکان پنهان‌کردنش وجود نخواهد داشت.

عراقچی در هشداری به آمریکا: اگر تجاوز تکرار شود، واکنشی قاطع‌تر نشان خواهیم داد/ دیگر امکان پنهان‌کردنش وجود نخواهد داشت

«سید عباس عراقچی»  روز دوشنبه و در واکنش به تهدیدات مقامات آمریکایی نوشت: ایران، کشوری با فرهنگی غنی و ریشه‌دار در هفت هزار سال تمدن، هرگز به زبان تهدید و ارعاب پاسخ نخواهد داد. ایرانیان هرگز در برابر بیگانگان سر خم نکرده‌اند و تنها به احترام پاسخ می‌دهند.

عراقچی تصریح کرد: ایران دقیقاً می‌داند در جریان تجاوز اخیر آمریکایی-اسرائیلی چه بر سر ما و چه بر سر دشمنانمان آمده است — از جمله میزان ضرباتی که هنوز سانسور می‌شوند. اگر این تجاوز تکرار شود، بدون تردید واکنشی قاطع‌تر نشان خواهیم داد؛ واکنشی که دیگر امکان پنهان‌کردنش وجود نخواهد داشت.

او در ادامه گفت: بیش از یک میلیون ایرانی به رادیوایزوتوپ‌های پزشکی نیاز دارند که توسط راکتور تحقیقاتی تهران تولید می‌شوند؛ راکتوری که آمریکا سازنده آن بود و با اورانیوم ۲۰ درصد غنی‌شده کار می‌کند. ایران همچنین برای تأمین سوخت راکتورهای نوپای هسته‌ای خود نیازمند غنی‌سازی است.

وزیر خارجه ایران تاکید کرد که «هیچ انسان عاقلی حاضر نیست ثمره سرمایه‌گذاری عظیم در فناوری بومی و صلح‌آمیز خود را که با نجات جان انسان‌ها سروکار دارد، تنها به‌خاطر خواسته زورگویان خارجی کنار بگذارد».

عراقچی در ادامه نوشت: بمباران غیرقانونی اخیر تأسیسات هسته‌ای ایران، آنچه را که همیشه گفته‌ایم ثابت کرد که هیچ «راه‌حل نظامی» وجود ندارد. اگر نگرانی‌هایی درباره احتمال انحراف برنامه هسته‌ای ما به اهداف غیرصلح‌آمیز وجود داشته باشد، گزینه نظامی ناکارآمدی خود را نشان داد — اما شاید یک راه حل مذاکره شده کار کند.

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران در پایان نوشت: همگان باید بدانند که ما ایرانیان برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را نخریده‌ایم؛ بلکه با عرق جبین و اشک و خون خود پدید آورده‌ایم. فناوری و دانش فنی که نیروی انسانی توانا و شگفت‌انگیز ما به آن دست یافته ‌است، با بمباران قابل نابودی نیست. بله، تأسیسات غنی‌سازی ما به شدت آسیب دیده است، اما عزم و اراده ما نه.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 16
  • علی

    ترسیدی!!!نترس نترس ،پیخ!!!!

  • شریفی

    بسم الله بزن ببینیم چند مرد حلاجی

  • ناشناس

    کجا ترکیه می تواند لنگ کفش ایرانی شود ایر آنی یعنی این 😊😊😊😊😊

  • ناشناس

    دوغتو بنوش🤣🤣🤣🤣

  • ناشناس

    قاطع بودید که امرور صنایع هسته ای را از دست نمیدادید

  • ناشناس

    نه بابا!!

  • ناشناس

    من نمی گم که آمریکا پدرسوخته نیست،لیکن شما هم سیاستمدار نیستید

  • اختر

    لعنت و نفرین خدا بر کسانی که زندگی ما را به این روز انداختند مخصوصا

  • سیدسعید

    درصورت تجاوز. پایگاه امریکایی در منطقه هدف گرفته شود

  • سعید

    عزت ایرانی رو حفظ کنید دولت چهاردهم .درصورت تجاوز جواب دندان شکن به ترامپ زرد بدهید

  • میانالی

    امریکا باید ازمنطقه بره.اینده نشان خواهد داد

  • موسوی

    مسئولین بی خاصیت اگر یک باردیگرامریکا حمله کرد .مدیون شهدا هستید پایگاه امریکا رو با خاک یکسان نکنید

    نظرات شما -
    • ناشناس

      چای دبش باغ ازگل کیهان

  • ناشناس

    ترامپ سواد قوانین بین المللی را نداره ** ترامپ معنای NPT رو نمی دونه چیست ** ترامپ یک فرد بی شخصیت و قلدر منش که فقط دو چیز بلده ، قمار ، کاباره ** ترامپ ابروی امریکا رو اخرش زیر پاهای کثیفش لجن مال می کنه * ترامپ هر کجا پا می گذاره انجا جنگ و ادم کشتن شروع میشه ترامپ با اسم صلح امد سر کار تا جهان رو به اتش بکشه

  • علی رشیدی

    عحب!!واکنش یک دیپلمات را ببینید.... مطمنی میخوای از مسیر دیپلماسی دعوا را تمام کنی؟؟؟!!!

  • ناشناس

    شما فعلا از سوراخ بیرون بیایید تا بعد یه فکری بکنیم