هشدار سخنگوی سپاه پاسداران به اسرائیل؛ در صورت هرگونه جنگ جدید پاسخ ویرانگر ایران خواهد بود
سخنگوی سپاه گفت: دشمن پس از آنکه نتوانست به اهداف خود از طریق مذاکرات دست پیدا کند، عملیات نظامی را کلید زد.

سردار علی محمد نائینی در گفتوگو با شبکه خبری المیادین گفت: پاسخ سریع ایران، محاسبات دشمن را به هم زد. ما باید به اهداف جنگ دقت کنیم تا بدانیم چه کسی پیروز شده یا شکست خورده است».
وی با بیان اینکه اسرائیل در جریان اخیر جنگ اخیر به هیچ یک از اهدافش نرسید، تصریح کرد: هدف دشمن، نابودی توانمندیهای نظام جمهوری اسلامی بود. دشمن صراحتاً اعلام کرد که جنگ علیه ایران با هدف تسلیم، تجزیه و نابودی آن صورت میگیرد.
نائینی همچنین خاطرنشان کرد: دشمن پس از آنکه نتوانست به اهداف خود از طریق مذاکرات دست پیدا کند، عملیات نظامی را کلید زد. دشمنان ایران فهم کافی از نظام جمهوری اسلامی ندارند.
سخنگوی سپاه با بیان اینکه با وجود اینکه دشمن فرماندهان نظامی ما را هدف قرار داد و قصد داشت ما را متزلزل کند ولی ما نیز پاسخ سریعی به آنها دادیم، عنوان کرد: در حال حاضر سوال این است که چه کسی نگران است؟. ایران یا دشمنان؟. قطعاً آنها نگران پاسخ ویرانگر ایران در صورت هرگونه جنگ جدید هستند.
وی با اشاره به اینکه در جنگ ۱۲ روزه بیش از ۲۰۰۰ موشک و پهپاد به سمت اراضی اشغالی شلیک شد خاطرنشان کرد: بیشتر این موشکها و پهپادها به اهداف خود در سرزمینهای اشغالی اصابت کردند.
این سری آتش بس رو نقض کردند توافق در کار نخواهد بود نابود می کنیم یا کشته خواهیم شد
تا کی میخاین دروغ فله ای بگین؟ ۱۴ درصدموشک ها از پدافند اونا ردشد،فقط شش درصد در خاک اسراییل نشست اونم فقط دو نقطه حساس رو زدن بقیه مسکونی بوده.
تومگه وکیلت اونا یی
خجالت بکش
ازرو که نمیرید !!
آقای علم الهدی را به جبهه نبرد با صهیونیست ها بفرستید،یقینا به اهدافمان خواهیم رشید. برای گوشت دم توپ هم که شده خوب هست
تو رو می فرستیم
که براشون دلقک بازی هم دربیاری
روحیه بدی کمتر پوشک استفاده کنند
اونوقت که امت اسلامی بدون هدایتگر می ماند !!!
مگه ایمان سخنگو نبود؟