دروغ‌سازی جدید صهیونیست‌ها و تلاشی کور برای انحراف افکار عمومی بعد از فاجعه حمله موشکی به زندانیان اوین/ رئیس زندان اوین در زمان حمله داخل زندان بوده است

از ساعتی پیش بازوهای رسانه‌ای رژیم صهیونیستی در یک خبرسازی ادعاهایی دروغ و عجیب در مورد رئیس زندان‌ اوین مطرح کردند و مدعی شدند: مطابق اطلاع‌رسانی به فرزند رئیس زندان‌ اوین وی پیش از انجام حمله زندان را ترک کرده است.

دروغ‌سازی جدید صهیونیست‌ها و تلاشی کور برای انحراف افکار عمومی بعد از فاجعه حمله موشکی به زندانیان اوین/ رئیس زندان اوین در زمان حمله داخل زندان بوده است

طبق اعلام روابط عمومی اداره کل زندان‌های استان تهران، خبرسازی رسانه‌های وابسته به رژیم صهیونیستی با گذشت ۶ روز از وقوع  فاجعه حمله به زندانیان ادامه دارد و در جدیدترین ادعای صورت گرفته در یک خبرسازی ادعا شده است پیش از وقوع حمله به زندان اوین یک حساب کاربری در واتساپ به فرزند رئیس زندان اوین در مورد این مهم اطلاع‌رسانی کرده و در پی تماس فرزند فرزادی با او، رئیس زندان قبل از وقوع حمله زندان را ترک کرده بوده است.

طبق مستندات موجود در زمان وقوع حمله فرزادی به همراه یک تیم بازدیدکننده از بندهای زندان در حال بازدید بوده است.

به نظر می‌رسد انتشار این دروغ‌ها‌ تلاشی کور در جهت منحرف کردن افکار عمومی در فاجعه حمله به زندانیان اوین از سوی صهیونیست‌ها است.  

منبع: میزان
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 4
  • ناشناس

    چه دلیلی داشته که اسرائیلیها به رئیس زندان اطلاع بدهند؟ یعنی طرف مهره خودشون بوده؟ الان کجاست؟

  • ناشناس

    اسرائیل دشمن ما هست اما دروغگو نیست.

  • ناشناس

    ما از کجا بدونیم راست میگید و داخل زندان بوده ؟؟؟؟

  • محمد هادی طهمورثی

    راستگو تر از مقامات ایرانی در دنیا نداریم.
    به یاد پینوکیو