همه واحدهای قوه قضاییه در تهران روز شنبه هفتم تیر غیرفعال است

معاونت معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه اعلام کرد: همه واحدهای قضایی و اداری قوه قضاییه در شهر تهران روز شنبه هفتم تیر ۱۴۰۴ غیرفعال است.

همه واحدهای قوه قضاییه در تهران روز شنبه هفتم تیر غیرفعال است

این تصمیم در پی فراخوان معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه و به منظور حضور هر چه گسترده‌تر کارکنان دستگاه قضا در آیین باشکوه تشییع شهدای والامقام، همه واحدهای قضایی و اداری قوه قضاییه در شهر تهران گرفته شده است.

پیش از این نیز استاندار تهران اعلام کرد که در راستای ادای دین به مقام شامخ این شهیدان والا مقام و لبیک به دعوت غیرت و همبستگی ملی و به منظور فراهم آوردن فرصت حضور گسترده مردم و کارکنان در آیین باشکوه تشییع این عزیزان، فعالیت تمامی دستگاه‌های اجرایی شهر تهران در روز شنبه، هفتم تیرماه ۱۴۰۴ مصادف با دوم محرم‌الحرام تعطیل اعلام می‌شود.

بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در پی حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به ایران جمعی از فرماندهان ارشد نظامی، دانشمندان و افراد غیر نظامی به شهادت رسیدند و به این ترتیب جنگ تحمیلی آغاز شد.

ایالات متحده آمریکا هم بامداد روز یکشنبه (یکم تیرماه) به سه مرکز هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان تجاوز کرد.

بعد از ۱۲ روز تجاوز دشمن به کشورمان و پاسخ‌های کوبنده نیروی مسلح ایران به شرارت‌های آن، از صبح سه‌شنبه (سوم تیرماه) رژیم صهیونی مجبور به پذیرش آتش‌بس شد.

تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران اسلامی و جنگ ۱۲ روزه، با سربلندی مردم و نیروهای مسلح کشورمان پایان یافت، جنگی که دشمن صهیونی بر ما تحمیل کرد اما بار دیگر اتحاد و همدلی مردم ایران را به نمایش گذاشت و همین یکدلی و انسجام، پیروزی را برای ایران رقم زد.

سردار حسن حسن‌زاده روز پنجشنبه در نشست خبری تشییع پیکر شهدای حمله رژیم صهیونیستی با بیان اینکه در این مراسم، پیکر تعدادی از فرماندهان شهید، دانشمندان شهید و همچنین خانواده‌هایی که بی‌دفاع به شهادت رسیده‌اند، تشییع خواهد شد، گفت: ما در این مراسم، پیکر پاک چند کودک شهید را نیز تشییع می‌کنیم. در این مراسم، پیکر پاک شهدایی از اقشار مختلف، از جمله دانش‌آموزان، حضور خواهد داشت. ملت عزیز ما در پایتخت نظام مقدس جمهوری اسلامی، ضمن برگزاری یک آیین ملی، حماسه‌ای ملی را نیز رقم خواهند زد.

شورای اطلاع‌رسانی دولت نیز ۵ تیرماه در بیانیه‌ای از عموم مردم، گروه‌ها و اهالی رسانه دعوت کرد تا روز شنبه حضوری گسترده در مراسم تشییع پیکرهای مطهر فرماندهان غیور و سربازان وطن داشته باشند.

منبع: ایرنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید