استاندار گیلان:

یک واحد تولید اکسیژن برای بیماران در حمله اسرائیل به شهرک صنعتی سفیدرود آسیب دید/ مردم به شایعات توجه نکنند

استاندار گیلان با بیان اینکه در جریان حمله پهپادی بامداد امروز به شهرک صنعتی سفیدرود یک واحد تولید اکسیژن برای بیماران آسیب دید، گفت: مردم به شایعات توجه نکنند.

 یک واحد تولید اکسیژن برای بیماران در حمله اسرائیل به شهرک صنعتی سفیدرود آسیب دید/ مردم به شایعات توجه نکنند

هادی حق شناس با تاکید بر اینکه شهروندان به شایعات توجه نکنند، اظهار کرد: در این حادثه هیچ مشکل شیمیایی یا مسئله‌ای که منجر به بروز مشکل تنفسی برای ساکنان اطراف شهرک صنعتی شود، نداشته‌ایم.

وی با بیان اینکه مردم نگران نباشند، تصریح کرد: مسئله خاص نداریم و شرایط تحت کنترل و مدیریت است.

حق شناس با اشاره به برخی شایعات در خصوص تخلیه برخی مناطق شهر رشت، گفت: این مطالب شایعاتی برای بهم ریختن فضای روانی جامعه است.

وی تصریح کرد: هیچ موردی از دستور تخلیه برای هیچ نقطه‌ای از شهر نداشته و نداریم.

حق شناس تاکید کرد: مردم از اعتماد به شایعات و پرداختن و انتشار آنها در فضای مجازی و محاورات روزمره پرهیز کنند و همگی با هم تلاش کنیم در این شرایط که دشمن از همه ابزارها بویژه جنگ روانی در کنار حمله تروریستی به کشورمان برای پیشبرد اهداف خود و لطمه به ملت ایران استفاده می‌کند، آرامش جامعه را حفظ و عملیات و جنگ‌روانی آنان را خنثی کنیم.

منبع: مهر
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس

    اسراییل نابود است


    می‌خوام ببینم چندتا وطن فروش دیسلاک میزنن