۲۰ شهید و بیش از ۲۰۰ زخمی نتیجه حملات دوباره صهیونیست‌ها به مراکز کمک‌رسانی در غزه

وزارت بهداشت فلسطین در غزه از شهادت ۲۰ فلسطینی دیگر در حملات امروز رژیم صهیونیستی به مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه خبر داد.

۲۰ شهید و بیش از ۲۰۰ زخمی نتیجه حملات دوباره صهیونیست‌ها به مراکز کمک‌رسانی در غزه

 

وزارت بهداشت فلسطین امروز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که در حمله دوباره رژیم صهیونیستی به اطراف مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه ۲۰ فلسطینی دیگر به شهادت رسیده و بیش از ۲۰۰ تن دیگر زخمی شدند که از میان آنها وضعیت ۵۰ تن وخیم گزارش شده است.

به گزارش این وزارتخانه‌، قربانیان این حمله در حال حرکت به سمت مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه بودند که هدف قرار گرفتند و به بیمارستان صلیب سرخ منتقل شدند.

این وزارتخانه با اشاره به حمله ارتش رژیم صهیونیستی به بیمارستان میدانی صلیب سرخ در منطقه مواصی در استان خان‌یونس، استمرار جنایات رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان بی‌دفاع و مراکز درمانی را محکوم و تاکید کرد که این اقدامات خطری جدی برای جان بیماران و کادر پزشکی فعال در این بیمارستان ایجاد می‌کند.

وزارت بهداشت غزه در همین چارچوب نیز با توجه به شرایط فاجعه‌بار درمانی در نوار غزه و به دلیل اینکه بیمارستان‌های آن در حال حاضر تمام ظرفیت خود برای پذیرش بیماران و زخمی‌ها به کار گرفتند، از جامعه جهانی و نهادهای مربوطه خواست برای راه‌اندازی دوباره بیمارستان اروپایی غزه تلاش کنند.

همچنین این وزارتخانه بر لزوم ایجاد سازوکارهای جایگزین و ایمنی برای توزیع کمک‌های بشردوستانه به شکلی که مانع از هدف قرار گرفتن غیرنظامیان شود، تاکید کرد.

این موسسه فلسطینی در پایان بیانیه امروز خود نیز از تمامی نهادها و سازمان‌های بین‌المللی مربوطه خواست با توجه به تشدید جدی موارد نقض حقوق فلسطینی‌ها از سوی رژیم صهیونیستی، فورا اقداماتی را جهت تامین حمایت لازم از مراکز درمانی و نیز کادر پزشکی و بیماران بیمارستان‌ها در پیش بگیرند.

 

 

منبع: ایسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • ناشناس

    سگ جون

  • ناشناس

    غزه شده ایذه۴۰۱

  • خدمتگزار

    خداوند متعال
    بزودی
    خون کودکان،
    زنان
    و مردم مظلوم و بی گناه فلسطین
    را خواهد گرفت.

    ان شاءالله