بازداشت ۱۵ متهم به نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی در مازندران

فرمانده انتظامی استان مازندران از بازداشت ۱۵ متهم به نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی استان خبر داد.

بازداشت ۱۵ متهم به نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی در مازندران

سردار حسن مفخمی شهرستانی شامگاه یکشنبه ۲۵ خرداد با اعلام این خبر، بیان کرد: در راستای برقراری نظم و امنیت روانی جامعه با توجه به اقدامات ددمنشانه رژیم کودک کش و متجاوز صهیونی در سطح کشور، ماموران جان برکف پلیس در حوزه‌های مختلف ماموریتی با اشراف اطلاعاتی و رصد مستمر فضای حقیقی و مجازی با هرگونه تحرکات معاندان و فریب‌خوردگان برابر قانون برخورد خواهند کرد.

وی تصریح کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته با رصد اطلاعاتی و اقدامات فنی ماموران پلیس در سطح شهرستان‌های استان، ۱۵ متهم به نشر اکاذیب و تولید محتواهای مخرب در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی که موجبات تشویش اذهان عمومی را فراهم کرده بودند، شناسایی و با هماهنگی قضائی دستگیر شدند.

سردار مفخمی ضمن هشدار به مخلان نظم و امنیت روانی جامعه بر عزم جدی پلیس در راستای برخورد با هرگونه ناهنجاری ها و اخلال در نظم و امنیت عمومی خبر داد و از شهروندان خواست، اخبار مربوطه را صرفاً از صدا و سیما و خبرگزاری های رسمی دنبال کنند و به شایعات در فضای مجازی به هیچ عنوان توجه نکنند.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، فرمانده انتظامی استان مازندران همچنین تاکید کرد: مردم استان هرگونه حرکت یا موارد مشکوکی را به قید فوریت به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند تا در اسرع وقت از سوی ماموران انتظامی مورد بررسی قرار گیرد.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید