کنایه اوکراینی‌ها به ترامپ بعد از حمله پهپادی به روسیه؛ این هم آس پیک ما!/ تصاویر

پس از حمله گسترده اوکراین به روسیه، اوکراینی‌ها در شبکه‌های اجتماعی سخنان ترامپ را در دیدار معروفش با زلنسکی را مسخره کردند.

کنایه اوکراینی‌ها به ترامپ بعد از حمله پهپادی به روسیه؛ این هم آس پیک ما!/ تصاویر

پس از حمله گسترده اوکراین به روسیه که طی آن، ده‌ها بمب‌افکن راهبردی روسیه در چندین پایگاه هوایی هدف حمله قرار گرفت، اوکراینی‌ها با ابراز خوشحالی، به سخنان چندی پیش ترامپ طعنه زدند. 

حدود سه ماه پیش بود که زلنسکی برای دیدار با ترامپ به کاخ سفید رفته بود؛ دیداری که البته به مشاجرات لفظی میان زلنسکی و ترامپ بدل شده و آن جلسه به تنش کشیده شد. 

در آن جلسه ترامپ با عصبانیت خطاب به زلنسکی گفته بود: «به ما نگو شما درک نمی‌کنید! ما اینجاییم که مشکل را حل کنیم. پس به ما نگویید چه احساسی داریم. تو در موقعیتی نیستی که به ما دیکته کنی که ما چه درکی از شرایط داریم. تو هیچ کارتی برای بازی کردن در این شرایط نداری و بدون ما هیچی نیستی.» 

آن زمان این سخنان ترامپ که خطاب به زلنسکی گفته بود «تو هیچ کارتی برای بازی کردن نداری» بسیار در رسانه‌ها برجسته شده بود؛ اما سه ماه بعد اوکراین در عملیاتی غافلگیر کننده که رسانه‌ها آن را «بزرگترین عملیات پهپادی اوکراین در عمق خاک روسیه» خوانده‌اند، کارتی را رو کرد که نه فقط روسیه، بلکه بسیاری از مردمان جهان نیز از شنیدن خبر آن غافلگیر شدند. 

همین امر سبب شد تا اوکراینی‌ها در شبکه‌های اجتماعی سخنان سه ماه پیش ترامپ را به تمسخر بگیرند و با انتشار تصاویری، از کارت آسی سخن بگویند که زلنسکی به ناگاه رو کرد. 

در همین ارتباط، برخی از کاربران اوکراینی تصویری از یک کارت آس پیکی را منتشر کردند که روی آن جمله «تو کارتی برای بازی نداری» حک شده است. 

55

کاربر دیگری با نام آنا با انتشار تصویری از ترامپ در حالی که می‌گوید تو کارتی نداری، تصویری از زلنسکی در حالی که چندین کارت در دست دارد را منتشر کرده که می‌گوید: حالا چطور؟

16300_151203

یک کاربر دیگر در ابتدا سخنان ترامپ را منتشر کرده که می‌گوید کارتی نداری و سپس با انتشار تصویری دستی پر از کارت‌های «وایلد» بازی یونو، جواب زلنسکی به وی را نشان داد. 

newspaperimgl_10661_1

سرگی اولهویچ کیسلیتسیا، دیپلمات مطرح و نماینده دائم اوکراین در سازمان ملل نیز با انتشار یک کارت شاه، نوشت: پادشاه پهپادها

newspaperimgl_10661_1

کاربر دیگری با انتشار همین تصویر نوشت: من کارتی ندارم؟ منظورت چیه دانی (دونالد)؟ من پادشاه پهپادها را دارم. 

55666

یک کاربر دیگر هم با نقل قول ترامپ که گفته تو کارتی نداری، تصویری از زلنسکی را منتشر کرد، در حالی که کارتهای بازی را به آتش کشیده است. 

62811720

منبع: فرارو
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 23
  • اسماعیل

    واقعا فکر میکنین محو کردن زلنسکی برای پوتین کاری داره؟

    نظرات شما -
    • ناشناس

      نه عزیزم از این پوتینها زیاد تو دنیا آمده رفته ولی جق همیشه ماندگاره

    • ناشناس

      والا پوتین گفته بود یک هفته ایی اوکراین رو میگیره ! الان چند سال شده؟ حالا جواب خودتو گرفتی؟

  • ناشناس

    انچنان
    کیش ماتی بشوید
    که بازی یادتون بره
    بیچاره مردم اوکراین ک اسیر دست این دلقک رویاپردازه
    حقارتی که شد با صدها پهباد هم قابل جبران نیست

    نظرات شما -
    • ناشناس

      تو چقدر حقیری که یک ملت شجا وزخم خورده را حقیر خطاب میکنی شرم

    • ناشناس

      تو نگران خودت باش ساندیسی

  • ناشناس

    خاک بر سر روسیه با این جنگیدن اش

    نظرات شما -
    • ناشناس

      روسیه ابروی شرق گدا ها رو برد!

  • ناشناس

    دنیا فهمیده که ترامپ جز یه آدم احمق چیزی نیست فردی که نمیتونه تصمیم بگیره یا تصمیماته هیجانی میگیره و یا هر بار یه تصمیم رو تغییر میده هنوز وارد کاخ سفید نشده یسریا رو دوباره تغییر داد و اخراج کرد افرادی که تا روز قبل کنارش بودن و این مشخص می‌کنه که نمیتونه رییسه جمهور یه کشور باشه من بر خلاف نظر اکثر مردم که فکر میکردن اگر ترامپ بیاد جنگ میشه و حکومت رو تغییر میده مخالف بودم و میدونستم که ترامپ نه می‌تونه و نه توانایی داره حرفهاش رو عملی کنه همه فهمیدیم که شخصیتش بیشتر بر پایه ی تبلیغات و هوچی گری هستش با این حرکتهای اقتصادی هم که زد حتی ماسک هم که یه احمقه فهمید و استعفا داد فکرش رو بکنید که ترامپ دیگه چقدر داغونه

    نظرات شما -
    • ناشناس

      دقیقا ترامپ در دنیای سیاست یک احمق کانل محسوب می‌شود هرچند در دنیای تجارت آدم باهوشی است. ترامپ دید استراتژیک ندارد و روسیه و چین این را می‌دانند و با او بازی می‌کنند و کار خودشان را میش می‌برند. فقط نمی‌دانم هیات حاکمه آمریکا چرا کاری نمی‌کند برای مهار این احمق!

  • ناشناس

    ادرس
    غلط داره میده
    حمایت آمریکا و اروپا نبود
    کاری نمی تونست بکنه
    البته تحقری که شد با آب هفت دریا هم پاک نمیشه
    فقط مردمش رو به خطر انداخت

    نظرات شما -
    • ناشناس

      یعنی همون کاری که حماس جونتون کرد .مردمش را به خطر انداخت ؟یا برا حماس خوب بود برا دیگران اگه از کشورشون حفاظت کنند کاری بدیست ؟!!

  • ناشناس

    ترامپ احمق با پیشنهاد اردن افتاد تو چاله فکرش رو بکنید کشورهای منطقه که تعدادشون هم کم نیست بتونن از حکومت دانشه تاسیسات هسته ای رو یاد بگیرن بعد کم کم پیشنهاد های پشت پرده شروع میشه و هر کشوری میخواد بیشتر یاد بگیره و در نهایت همشون میخان بیشتر و بیشتر یاد بگیرن و در اینجاست که بعضیاشون از قدرت رفتنه دیگری میترسن و سعی میکنن از طریق حکومت دانش ساخت سلاح رو هم بدست بیارن و اینجا پایانه کاره دنیاست چون دنیا که نمیتونه تامین کنندگانه ۹۰درصد انرژیه خودشون رو تحریم کنند پس مجبور میشن قبول کنند و بعد از چند سال تعداد کشورهای اتمی از ۹تا میرسه به بیست یا سی تا وبیشترشون هم نفت‌خیز هستن و بی ثبات و ترامپ اگر با کنسرسیوم موافقت کنه در واقع برای همیشه دنیا رو نابود می‌کنه

  • ناشناس

    امیدوارم همیشه آس پیک باشید ولی ...

  • مجید

    زلنسکی خیلی مردی

    نظرات شما -
    • ناشناس

      نزد نزد ،اما یکی زد که روسها گیج و منگ شدن

  • ناشناس

    دمت گررررم زلنسکی،خداقل تو انتقام مارو از روسها بگیر

  • ناشناس

    همینکه بعد سه سال هیچ کدام از مردم اوکراین پشت زلنسکی رو خالی ن حتی یه راهپیمایی بر علیه زلنسکی نبود یعنی مردمی بودن

  • ناشناس

    مردمی بودن یعنی اینکه بعد سه سال هیچ کدام از مردم اوکراین پشت زلسنکی رو خالی ن حتی یه راهپیمایی داخلی نبوده

  • ناشناس

    زلنسکی اگر کشته هم شود چیزی از مردانگی وصداقت کم نذاشته .جاوید ابد تاریخ خواهد ماند با سر بلندی .

    نظرات شما -
    • علی

      کی جنگ روانی رو اول شروع کرد؟کی قول پیوستن به اتحادیه اروپا داد؟کی گفت سرباز میفرستیم برات بجنگی؟الان کجا هستند؟مثل پول دادن به گدا هرماه یچی میندازن جلوی زلنسکی،دلقکی که باانقلاب رنگی اومد،داشتند مردم اوکراین تو رفاه و آسایش زندگی میکردن،الان مرد کیه؟

  • ن

    ترامپ به معني تك خال است!!!

  • ناشناس

    آرزوی من از روز اول جنگ تا الان پیروزی برای زلنسکی و ملت دلیرش و شکست برای پوتین و ملت از خود راضی اش بوده ، هست و خواهد بود.پوتین رئیس جمهور کشوری است که روزگاری نه چندان دور بخشهای وسیعی از کشور ما ایران را از ما به زور و به ناحق گرفته است و از نظر من دشمن ما است و ادای دوست را در می آورد.