سرلشکر باقری، رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح:

توانمندی سامانه‌های رهگیری و انهدام پرنده‌های متجاوز، ۲ تا ۳ برابر ارتقا داشته است/ قطعاً هزینه هرگونه تجاوز دشمنان به ایران، از نتایجی که انتظار دارند بسیار بالاتر خواهد بود

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در نشست عالی عملیات قرارگاه مشترک پدافند هوایی که صبح امروز در قرارگاه پدافند هوایی حضرت خاتم الانبیاء(ص) کشور برگزار شد از افزایش چندبرابری توان کشف، شناسایی، رهگیری و انهدام در سامانه‌های پدافندی کشور در مقایسه با سال گذشته خبر داد.

توانمندی سامانه‌های رهگیری و انهدام پرنده‌های متجاوز، ۲ تا ۳ برابر ارتقا داشته است/ قطعاً هزینه هرگونه تجاوز دشمنان به ایران، از نتایجی که انتظار دارند بسیار بالاتر خواهد بود

سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در نشست عالی عملیات قرارگاه مشترک پدافند هوایی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت بویژه شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی و همراهان ایشان گفت: این نشست با هدف ارزیابی پیشرفت‌های پدافند هوایی و آمادگی نیروی پدافند هوایی ارتش، نیروی هوافضای سپاه و قرارگاه مشترک پدافند هوایی حضرت خاتم الانبیاء(ص) برگزار شد و امروز شاهد ارتقاء چشمگیر توان و آمادگی پدافند هوایی کشور هستیم.

وی افزود: در بخش‌هایی ما نسبت به سال گذشته تا ۵ برابر افزایش سامانه‌های راداری و مراقبتی، کشف و شناسایی تحرکات بیگانه را داشته‌ایم و توانمندی‌های پدافند هوایی در سامانه‌های اجرای آتش در رهگیری و در انهدام پرنده‌های متجاوز بعضاً ۲ تا ۳ برابر ارتقاء داشته است.

سرلشکر باقری با تأکید بر اینکه در حوزه شناسایی آسیب‌ها و رفع نقاط ضعف اقدامات بسیار بزرگی انجام شده است، گفت: سامانه‌های فرماندهی کنترل به طور کارآمد مشغول انجام ماموریت هستند. فضای کشور دائماً در حال رصد است و نیروهای مسلح در آمادگی صد درصدی به سر می‌برند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: همرزمان ما در پدافند هوایی کشور به طور شبانه روز فضای کشور را در کنترل دارند و با تمرین‌ها و رزمایش‌های مکرر خود را برای هر وضعیت محتملی آماده می‌کنند.

وی خاطر نشان کرد: بدخواهان ملت ایران و دشمنان باید بدانند که تجاوز به فضای کشور ما آسیب‌های فراوانی را برای آن‌ها به همراه خواهد داشت و قطعاً هزینه‌های آن ها از نتایجی که انتظار دارند بسیار بالاتر خواهد بود.

سرلشکر باقری در پایان گفت: با توجه به افزایش چندبرابری میزان سرمایه‌گذاری برای تقویت پدافند هوایی در نیروهای مسلح، به مرور این توانمندی‌ها ارتقای چشمگیری خواهد داشت.

منبع: فارس
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 8
  • قدرت منطقه❌️بله‌چشم‌قربان‌گویی پوتین✅️

    قیمت یه کالا رو سر جاش نگه دار قدرت منطقه!

  • ناشناس

    بعد از حمله ای که اسرائیل کرد . میخوام ولی نمی دونم چرا نمی تونم باور کنم .

  • ناشناس

    مثل دفعه های قبل ارتقا دادید ؟؟؟

  • ناشناس

    در نبرد واقعی عیار و کارایی این سامانه های پدافندی مشخص می شود.

  • ناشناس

    چه اصراری به زمین و آسمون دوختن.

  • ناشناس

    نتیجه 40 سال الدرم بلدورماتونا دیدیم .نه بس کنید ونه خجالت بکشید !!

  • ناشناس

    بلخره تونستید بفهمیددر حمله اخر اسراییل از کجا امد وزد ورفت یا نه ؟؟!!

  • 🐜

    ب عمل کار برآید ب سخنرانی نیست