نتانیاهو: ۱۸ نفر به اتهام دست داشتن در آتش‌ سوزی‌ ها بازداشت شدند

در شرایطی که رژیم صهیونیستی از دیگر کشورها برای مهار حریق گسترده در قدس اشغالی کمک خواسته، بنیامین نتانیاهو گفت که ۱۸ نفر به اتهام دست داشتن در آتش‌سوزی‌ها بازداشت شدند.

نتانیاهو: ۱۸ نفر به اتهام دست داشتن در آتش‌ سوزی‌ ها بازداشت شدند

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی آتش‌سوزی‌های گسترده در قدس اشغالی را یک آتش‌سوزی عمدی توصیف کرد.

از روز گذشته که آتش‌سوزی‌های گسترده در کوه‌های اطراف قدس اشغالی آغاز شد، رژیم صهیونیستی از دیگر کشورها برای مهار آتش درخواست کمک کرد.

روزنامه «یدیعوت آحارونوت» گزارش کرد که آتش‌سوزی‌های اخیر در کوه‌های اطراف قدس اشغالی تاکنون حدود ۱۹۶۰ هکتار از اراضی طبیعی و جنگلی را سوزانده است.

به دنبال آتش‌سوزی، رئیس‌جمهور فرانسه امانوئل ماکرون با رژیم صهیونیستی اعلام همدردی کرد و بر آمادگی این کشور برای کمک خبر داد.در خبرها آمده بود که قرار است امروز هواپیماهای امدادی از یونان و ایتالیا وارد اراضی اشغالی شوند.

نتانیاهو، امروز در یک مراسم مدعی شد که «پلیس ۱۸ نفر مظنون به آتش‌سوزی عمدی را دستگیر کرده که یکی از آنها در حین ارتکاب جرم دستگیر شده است.»

 

منبع: فارس
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 6
  • بهلول

    حواست باشه قوه قضاییه اسراییل مرخصی به انهاندهد

  • ناشناس

    بیشتر میشوند
    آتش انتقام دست های بسیاری داره

  • ناشناس

    دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است
    خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل ...

  • ناشناس

    تازیانه الهی

  • یحی صنوبری

    سلام بی بی کسی آتش نزده کارخدا ست بخاطر خونهای به ناحق ریخته غزه ایها است چوب خدا صدا نداره ضمنا خون اولاد پیغمبر سید حسن نصراله هدر نخواهد رفت وباید منتظر زمین لرزه 11 ریشتری باش که دست انتقام خدا از آستین بر می آید انشا اله

  • ناشناس

    فقط آتش سوزی می تواند عمدی باشد