کمال خرازی: سرنوشت منطقه در گرو همکاری کشورهای منطقه است/ ویدئو

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی اعلام کرد که هفته آینده اجلاس گفتگوهای ایرانی عربی در دوحه برگزار می‌شود و جمعی از محققین و اندیشمندان کشورهای عربی و جمعی از ایران شرکت خواهند کرد.

کمال خرازی: سرنوشت منطقه در گرو همکاری کشورهای منطقه است/ ویدئو

سید کمال خرازی صبح امروز پنجشنبه در همایش "خلیج فارس در پرتو تحولات منطقه‌ای و بین المللی" با بیان اینکه کشور ایران امروز یک کشور مقتدر است و کسی نمی‌تواند به آن تجاوز کند، گفت: اگر ایران به کشورهای بیگانه وابسته بود، طبیعتا نمی‌توانست بدینگونه مستقل عمل کند. جمهوری اسلامی ایران مقتدر است، از نظر نظامی توانسته دفاع کند و در برابر بیگانگان بایستد.

وی افزود: سیاست راهبردی این بوده که اقتدار کشور تثبیت شود و دیگران به ایران به عنوان قدرت منطقه‌ای اذعان کنند، لذا زمینه فراهم می‌شود تا روابط ایران ترمیم شود، یعنی در سایه اقتدار نظامی باید به استفاده از قدرت نرم بپردازیم تا روابط سالمی بین ایران و کشورهای دیگر فراهم شود.

خرازی در ادامه با اشاره به اجلاس مجمع تهران که در آینده‌ای نزدیک برگزار می شود، گفت: این اجلاس بسیار مهم است و کشورهای زیادی در آن شرکت خواهند کرد. این محفل، فرصت بسیار خوبی است تا تصویری جدید و راهبردی از ایران به نمایش بگذاریم. همچنین هفته آینده اجلاس گفتگوهای ایرانی عربی در دوحه برگزار می‌شود و جمعی از محققین و اندیشمندان کشورهای عربی و جمعی از ایران شرکت خواهند کرد تا در زمینه هایی که بین ما و کشورهای عربی مشترک است گفتگو کنند.

وی تصریح کرد: این‌ فرصت خیلی خوبی است که بتوان در راستای همکاری بیشتر بین ایران و کشورهای خلیج فارس گام برداشت. این همکاری‌ها می‌تواند دامنه وسیعی داشته باشد. تنها اقتصادی نیست. همکاری در زمینه انرژی، علمی و فناوری، فرهنگ و میراث مشترک کشورهای منطقه، سیاسی و نظامی می‌تواند صورت بگیرد. عمده رسیدن به این تفاهم است که سرنوشت و آینده این منطقه در گرو همکاری کشورهای منطقه است. 

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی بیان کرد: اگر سیاست ما احترام به دیگران باشد و در سایه احترام زمینه های مشترک را جستجو کنیم، آن زمینه های مشترک باعث نزدیکی بیشتر می‌شود. این وضعیت در حال شدن در منطقه است. به رغم اینکه کشورهای منطقه هرکدام وابستگی هایی دارند، اولا دارند وابستگی های خود را متنوع می‌کنند. ثانیا زمینه های مشترک همکاری وجود دارد.  همکاری ها اگر شکل بگیرد خودش به این کمک می‌کند که کشورها به یکدیگر نزدیک شوند.

منبع: تسنیم
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید