پیام محرمانه آمریکا درباره غزه به ایران و عربستان و سفر هیات سعودی به تهران
خبرنگار تابناک در توییتر نوشت: آمریکا پیامی محرمانه به ایران درباره آینده غزه و نتانیاهو داده است. همان پیام هم به سعودی ها داده شده است.

مصطفی نجفی خبرنگار تابناک در توییتر نوشت: آمریکا پیامی محرمانه به ایران درباره آینده غزه و نتانیاهو داده است. همان پیام هم به سعودی ها داده شده است.
در همین راستا، یک هیات امنیتی سعودی هم اکنون در تهران حضور دارد تا درباره این پیام واشنگتن با ایران رایزنی کند.
پیام پیام جنگ است در صورتی که ایران خودش را کنار نکشد . در غیر اینصورت به زودی درگیری شروع خواهد شد .البته شروع شده و هدف آمریکا این است که ایران از منطقه عقب نشینی کند .
هر موقع آمریکا که از دوازده هزار کیلومتر اون طرفتر در منطقه حضور داره عقب نشینی کرد ایران هم از منطقه که بغل گوشش هست و از قبل از هخامنشیان هم حضور داشت عقبنشینی میکنه. اوسکول غربگدای بیهویت خودتحقیر بدبخت!!
ایران بایدتااخرپای غزه بایستد اسراییل نابود شدنی است،آمریکابایددست از حمایت اسراییل برداردتا همراه اسراییل نابودنشود
ایران و آمریکا در مواردی خاص باهم برای هدف مشترک همکاری کرده اند شاید این هم یکی از آنها هست