امام جمعه شیراز:

شنیدن موسیقی حرام در اماکن عمومی ترویج گناه است، برخورد کنید

امام جمعه شیراز گفت: دستگاه‌های مربوطه در استان با ترویج گناه در جامعه باید برخورد کنند و شنیدن موسیقی حرام در اماکن عمومی از این موارد است.

 شنیدن موسیقی حرام در اماکن عمومی ترویج گناه است، برخورد کنید

نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز با اشاره به اهمیت عدالت، هرگونه اعمال نفوذ از سوی افراد بانفوذ و تبعیض در سپردن مسئولیت‌ها را مذموم دانست و ضمن بیان اینکه عدالت آنست که مردم در جامعه احساس تبعیض نکنند تاکید کرد که اگر مناصب به شایستگان سپرده شود، مشکلات کشور کمتر می‌شود.

آیت الله لطف‌الله دژکام در خطبه‌های نماز جمعه دوم اردیبهشت شیراز حضرت امام علی(ع) را مظهر عدالت دانست و خاطرنشان کرد: اگر بشریت علی(ع) را نداشت، عدالت در جامعه بشری گم می‌شد، امام اول شیعیان عدالت را با سرسختی توصیه، مطالبه و دنبال می کرده و از من و شما هم انتظار دارد که هر یک به اندازه خود در مسیر عدالت گام برداریم.

امام جمعه شیراز با تصریح اینکه هیچ کس مانند حضرت علی(ع) نمی‌تواند عدالت را جاری و ساری کند، گفت: در عین حال همه باید کمک کنیم که عدالت در جامعه زمین نخورد، نباید شعار عدالت فراموش شود، عمل به عدالت نباید از سوی مسئولان مورد کم لطفی قرار گیرد.

او با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب در خصوص عدالت، خاطرنشان کرد: از چهره‌های مهم عدالت در جامعه آنست که در گزینش و شغل دادن مردم حس نکنند تبعیضی اعمال شده است، اینکه مردم بگویند چرا بچه فلانی شد، قوم و خویش فلانی شد اما بچه و قوم و خویش من نشد، چرا فلان طایفه دارد، ما نداریم؟

امام جمعه شیراز با تاکید براینکه مسئولان کشور و استان فارس باید به این مسئله توجه جدی داشته باشند، گفت: بزرگوارانی امکان دارد نفوذ داشته باشند، اما نباید برای کسی که حقش نیست اعمال نفوذ کنند؛ اگر کسی پشت میزی نشست و فرد که بهتر می توانسته خدمت کند، محروم شد، فردی که اعمال نفوذ کرده است باید فردای قیامت پاسخگو باشد.

او با بیان اینکه برخی تعبیرها و مسائل را انسان می‌شنود که باید به واسطه آن مقابل امیرالمومنین(ع) خجالت بکشیم، گفت: ما دادگاه این دنیا را به رخ کسی نمی کشیم، اما دادگاه قیامت هست، اگر در این دنیا هم کسی نفهمد، در قیامت باید پاسخگو باشیم، در تبعیض آمیز بودن برخی مناصب باید دقت شود.

امام جمعه شیراز با تصریح اینکه اگر مناصب به شایستگاه اختصاص یافت اموال هم حفظ می‌شود، گفت: آدم شایسته اگر در منصبی قرار گرفت، خیلی از اختلاس‌ها از بین می‌رود.

نماینده ولی فقیه در فارس، گرانفروشی را یکی دیگر از مسائل روز برشمرد که باید، در خصوص آن توجه ویژه داشت و گفت: مسئولان همیشه نیستند، بعضی ممکن است مسئولیتی در جامعه نداشته باشد اما به واسطه شغلش ظلم کند، فرد گرانفروش می‌داند که دارد بی‌انصافی می‌کند.

او با بیان اینکه امروز بعضی افراد قادر به تامین مایحتاج خود نیستند، گرانفروشان را توصیه به خداترسی کرد و گفت: اصل کار امام جمعه اینست که خود و دیگران را به قیامت یادآوری کند، اینکه قیامت و روز پاسخگویی وجود دارد، باید در مورد تصرف در اموال و خون مردم در شیشه کردن باید پاسخگو باشیم.

امام جمعه شیراز خاطرنشان کرد: بزرگتران اصناف انسانهای متقی و با انصافی هستند، آنان باید به جوانترها و خطاکاران تذکر دهند، گیریم که کسی ندانست و تو خوردی، روز قیامت، رد شدن از صراط برایت سخت خواهد شد؛ خدا نکند که کسبه در معاملات خود، دروغ بگویند، همه کسبه باید اقسام بیع را یاد بگیرند.

آیت‌الله دژکام همچنین بر لزوم توجه به سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در خصوص تامین اجتماعی نیز گفت: تا دولت این سیاست‌ها را اجرایی کند امکان دارد زمان ببرد اما اهل علم باید آنها را با دقت مطالعه کرده و به دیگران بگویند، این وظیفه دانشگاه، اهالی حوزه و اهل علم است که مسائل را تذکر بدهند.

نماینده ولی فقیه در فارس افزود: همه ما باید مراقب خودمان باشیم که خلاف رضای خدا انجام ندهیم و این معنای تقوا و مراقبت است و باید مراقب اعضا و جوارح بدن خود باشیم تا با گوش و چشم و دهان و اعضای بدن خود گناه نکنیم و نعمات خدا را نباید در انجام معصیت به کار بگیریم.

امام جمعه شیراز اضافه کرد: مراقبت از دل بسیار مهم است و انسان نباید بگذارد محبت غیر خدا بر دلش چیره شود و مراقبت فکر نیز حایز اهمیت است و فکر نکردن به گناه در این حوزه می‌گنجد.

او با اشاره به لزوم زیرساخت مراقبت، عنوان کرد: باید مراقب باشیم تا لقمه حرام در زندگی ما نیاید زیرا فردی که لقمه حرام می‌خورد تمایلش به گناه بیشتر می‌شود و با یک امضا و دستوری که از پشت یک میز صادر شود، افراد می‌تواند دچار گناهان بزرگی شوند.

آیت‌الله دژکام ادامه داد: باید همواره از خدا بخواهیم ما را در راه دوری از گناهان یاری کند و در شب شهادت امیر المومنین (ع) از خدا می‌خواهیم که چشمان ما را از حرام مصون بدارد و به مرحله‌ای برسیم که خدای متعال را در همه حال حاضر و نظر بر اعمال خود بدانیم.

نماینده ولی‌فقیه در فارس اضافه کرد: دستگاه‌های مربوطه در استان با ترویج گناه در جامعه باید برخورد کنند و شنیدن موسیقی حرام در اماکن عمومی از این موارد است.

او تصریح کرد: مراقبه در فضای مجازی نیز باید به عنوان نیاز امروز جامعه مورد توجه قرار بگیرد و نباید اجازه داد با آبروی افراد بی گناه در فضای مجازی بازی شود.

آیت الله  دژکام افزود: مراقبت دل به این معناست که جز در خانه خدای متعال به هیچ چیز دیگری دل نبندیم و امشب فرق شکافته امام علی (ع) را واسطه قرار می‌دهیم تا تمام سختی های ما و ملت اسلامی رفع شود.

او همچنین اهمیت شب‌های قدر و بهره گیری کافی از فیوضات این ایام را یادآوری و خاطرنشان کرد: هفته آینده روز قدس است و امسال بعد از دو سال که به دلیل کرونا، مراسم این روز به درستی انجام نشد، فرصت برای برگزاری مناسب آن وجود دارد.

امام جمعه شیراز با بیان اینکه طی این دو سال، صهیونیست که دشمن همه مسلمانان به شمار می‌رود، از فرصت سوءاستفاده کرده و به دنبال عادی سازی روابط با کشورهای عربی بود، گفت: چند کشور عربی که خدا را در نظر نگرفتند و تصور کردند پول و زور همه چیز را درست می‌کند، به دنبال این فرآیند عادی سازی رفتند، اما نتیجه چیزی که رخ داد را به زودی خواهید دید.

نماینده ولی فقیه در استان فارس، رخ دادهای کرانه غربی و تل آویو را نتیجه همین اقدامات دانست و گفت: مردم فلسطین برای حق مسلم خود و همه مسلمانان جهان مبارزه می‌کنند.

آیت الله دژکام گفت: هر فرد غیرتمندی نسبت به اسلام، مسلمین، قدس و انسانیت، باید خودش همراه شده و دیگران را هم برای حضور در مراسم روز قدس صدا بزند تا با فریادهای الله اکبر، از مردم فلسطین حمایت کنیم.

منبع: انتخاب
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 27
  • جمعه
    5

    مگر موسیقی داریم ..فقط گریه حلال است

    نظرات شما -
    • داروغه ناتینگهام
      4

      موسیقی حرام است اما یه مشت مداح بی سواد مفتخور (بعضی هفت تیرکش و بعضی جاسوس) با همون آهنگ شعر بخونن و خرافات پخش کنن حلال است

  • ناشناس
    5

    شنیدن صدای شما گش خراشه و باطل

  • ناشناس
    3

    شعار نده! از اسب مراد پیاده شو و خودت بیا برخورد کن تا شهید نهی از منکر شده و وارد بهشت برین شوی!

  • ناشناس
    3

    تکبیر

  • اسلام را درست بشناسیم
    2

    اینکه یک خانواده پنج نفره در یک اتاق زندگی کنند
    و پول نداشته باشند خانه ای بزرگتر به لطف گرانی های افسار گسیخته تهیه کنند گناه نیست؟؟؟؟؟

  • مش جمعه
    3

    واقعا گوش دادن به سخنان شما بیشتر گناه دارد.

  • ح
    3

    من جای شما بودم جمع میکردم میرفتم افغانستان آقا ما شماها را نمیخواییم به کی بگیم نمیخواییم برین برا خودتون روضه بخونید

  • فاطمه
    4

    حاج آقا زور زیادی نزن!!!

  • مداح پیر
    4

    هنگام خواندن (مداحان)دهانشان را چنان کج می کنند آدم خیال می کند کتاب آسمانی می خوانند.

  • ناشناس
    3

    چه دست و صورت لطیفی دارد،یک روز تو عمرش هم بیل به دست نگرفته است،از سواری گرفتن ملت،ارتزاق می کنند.

  • محمد.،،
    3

    واقعاًث که پرروترازشماجماعت خودتونیدموسیقی حرام ودزدی وفساد وبیشتربدبخت کردن مردم حلال است

  • روشنفکر
    3

    یک دلخوشی و شادی زودگذر مردم دارن اون هم گوش دادن به موسیقی پام هست تا افسردگی نگیرن همونم از مردم بگیرین ، اگه مردم مدام گریه کنن یا زانوی غم به بغل بگیرن امثال شماها خوشحال میشید؟ دیگه مشکلات حله؟هیچ مشکلی نداریم؟ فقط مشکل موسیقی هست؟

  • شربت زهر
    5

    از صدای آنها که شما می‌گویید حرام است چیزی بجز عشق محبت زندگی امید آینده دوست داشتن وفاداری ایمان انسانیت وووووو نشنیدم اینها برای شاه نمی خواندند برای روحیه ملت می خواندند هایده مهستی حمیرا گلپا ایرج دراین شب عزیز هر کدام فوت کرده اند روحشان شاد

  • ناشناس
    5

    حاجی به معنای متمدن موسیقی واوازخواندن یک هنرویک ارام بخش روح است گلم ما عرب نیستیم ما ازنژادفرزندان کوروش کبیر هستیم نونتو بخور سرت توکاسه ی خودت باشه گلم ok

  • مهدی
    1

    خوبه که خودتان هم می گوید شعار عدالت شعاری بیش نیست.

  • ناشناس
    1

    حاج آقا راجب گرانی تورم اختلاس رانت جوانانی که با این
    گرانیها نمی توانند ازدواج کنند به گناه آلوده شدن چه پسر و چه دختر فردا قیامت مسئول هستید؟؟؟؟

  • ناشناس
    1

    والا موسیقی بیشتر اشک رو در میاره تا چیزهای دیگر،بندگان خدا دلگیرن گوش میدن،چه کار کنن دل به چی خوش کنن

  • علی
    2

    حتمابایدفقط بزنیم توسرچرانبایدملت شادباشن

  • ناشناس
    9

    ایشون در مورد عدالت صحبت کردن ، در مورد گرانفروشی صحبت کردن و مسایل اخلاقی ، ولی تیتر موسیقی رو زدید ،هدفتون از این کار چیه؟
    هر چیزی که حرام باشه و محتوای نا مناسبی داشته باشه باید جلوش گرفته بشه ، جامعه ، مکان عمومی باید سالم باشه.
    خدا همه ما رو آفریده ، این همه نعمت داده ، چرا نباید حرمت خدا و خلق خدا رو رعایت کنیم؟

    نظرات شما -
    • م
      6

      این ترفند خبرنگاریه، کسی که بتونه تیتر بهتری انتخاب کنه که باعث بشه افراد بیشتری خبر رو بخونن یعنی خبرنگار بهتریه. این کار ایرادی نداره.

  • ناشناس
    0

    حاج آقا شما که بلدی بفرما حکم دروغ گفتن از تریبون های عمومی چیه؟

  • موشیغی
    0

    نظرتان در مورد سیستم بانکی سیستم خودرو سازی اوضاع محیط زیست و بهداشت و درمان و قیمت دارو و نرخ مسکن و ..... چیست . ممنون میشیم راهکار هم برای اینها بدین

  • M
    0

    مردم حق دارن از شیخا بدشون بیاد. دیگه بخاطر همین چیزاس

  • محمد کریم زارع
    0

    قال رسول‌الله ص
    آلملک یبقی مع الکفر و لا بقی مع الظلم شما ظلم نکنین باشه چشم مردم آهنگ گوش نمیکنن

  • ناشناس
    0

    احسنت به گفته هایتان . انگار با لباس مبدل در مناطق فقیر نشین و ثروتمند گذر نکردید ( ولی امام علی ع ) اینکار را کرده اند که شهید شدن . اگر گناهی باشد اون کاخ نشینها انجام داده اند . نه صدای موسیقی . البته خودتان میدانید عنان از دستتان در رفته لطفا به موسیقی ربط ندهید .

  • ناشناس
    0

    تو دیگه حرف نزن

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها