داعش مسئولیت حمله به دانشگاه نظامی کابل را برعهده گرفت

گروه تروریستی داعش مسئولیت حمله به دانشگاه نظامی کابل را برعهده گرفت.

داعش مسئولیت حمله به دانشگاه نظامی کابل را برعهده گرفت

به گزارش سایت خبر فوری به نقل از خبرگزاری "طلوع" صدای رگبار مسلسل و انفجار از "آکادمی نظامی مارشال فهیم" در غرب پایتخت افغانستان به گوش می‌رسد.

به گفته مقامات امنیتی در کابل، حمله حدود ساعت ۵ صبح صورت گرفته است. دست‌کم صدای ۱۱ انفجار شنیده شده است. مهاجمان مجهز به سلاح‌های سبک و موشک‌انداز بوده‌اند.

این آکادمی نظامی توسط ارتش بریتانیا در کابل ساخته شده و هدف آن آموزش افسران آتی ارتش افغانستان است. به گفته خبرگزاری آلمان چند مربی نظامی خارجی نیز در این دانشگاه تدریس می‌کنند.

بنا به گزارش مقامات مسئول دست‌کم ۵ نفر در این حمله کشته شده‌اند که سه نفر از آنان از جمله مهاجمان بوده‌اند. دست‌کم دو سرباز افغان نیز در این حمله جان باخته‌اند. سخنگوی وزارت دفاع افغانستان ضمن تایید شمار کشته‌شدگان اعلام کرد که یک مهاجم نیز دستگیر شده است. هنوز شمار دقیق مجروحان مشخص نیست.

به گزارش رسانه‌های افغان مهاجمان به "دوربین دید در شب" مجهز بوده‌اند و به رغم تدابیر شدید امنیتی موفق به نفوذ به بخش‌هایی از آکادمی نظامی شده‌اند. پلیس کابل در مقابل می‌گوید که محافظان از ورود مردان مسلح به بخش‌های مهم آکادمی جلوگیری کرده‌اند.

گروه تروریستی "دولت اسلامی" (داعش) مسئولیت این حمله را بر عهده گرفته است. سایت "اعماق" وابسته به این گروه این خبر را منتشر کرده است.

این سومین حمله در روزهای اخیر در کابل محسوب می‌شود. در انفجار انتحاری در قلب کابل در روز شنبه (۲۷ ژانویه) دست‌کم ۱۰۳ نفر کشته و بیش از ۱۵۸ نفر زخمی شدند.

28

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید