رئیس جمهور چین: طالبان خشونت را کنار بگذارد و صلح را بپذیرد

رییس‌جمهور چین در تماس تلفنی با رییس‌جمهور افغانستان ضمن ابراز نگرانی در مورد وضعیت جاری امنیتی افغانستان، از طالبان خواست تا دست از خشونت برداشته و صلح را بپذیرد.

رئیس جمهور چین: طالبان خشونت را کنار بگذارد و صلح را بپذیرد

«اشرف غنی» در دومین روز سفر خود به ازبکستان، با «شی جین پینگ»، رییس‌جمهور چین، تلفنی گفت‌وگو کرد.

شی جین پینگ در این تماس تلفنی گفت که کشورش یک میلیون دوز واکسن کرونا به افغانستان کمک می‌کند و در بخش اقتصادی نیز با افغانستان در پروژه‌های مشترک کار خواهد کرد.

به گفته ارگ، همکاری‌های چین با افغانستان در عرصه‌های مختلف از جمله روند صلح، از موضوعات مورد بحث در این گفت‌وگوی تلفنی بوده است.

همچنین رییس‌جمهور چین بر همکاری کشورش در عرصه‌های امنیت، توسعه اقتصادی، بهداشت و روند صلح با افغانستان تاکید کرده است.

شی جین پینگ ضمن ابراز نگرانی در مورد وضعیت جاری امنیتی افغانستان، از گروه طالبان خواست که دست از خشونت برداشته و صلح را بپذیرد.

وی تاکید کرد که چین از افغانستان در راستای مبارزه با تروریسم و روند صلح به‌ صورت کامل حمایت می‌کند.

در همین حال، غنی از همتای چینی خود به‌خاطر حمایت این کشور از روند صلح و تعهد چین برای کمک در بخش‌های مختلف به افغانستان قدردانی کرده است.

رییس‌جمهور چین درحالی از کمک یک میلیون دوز واکسن کرونا به افغانستان خبر داده است که این کشور پیش از این نیز ۷۰۰ هزار دوز واکسن به افغانستان کمک کرده بود.

منبع: فارس

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید