«سعید جلیلی» تلویزیون اینترنتی خود را افتتاح کرد

استودیو شبکه اختصاصی «جهاد و جهش» در فضای مجازی با حضور سعید جلیلی در ساختمان شهدای رادیو آغاز به کار کرد.

«سعید جلیلی» تلویزیون اینترنتی خود را افتتاح کرد

سعید جلیلی در این افتتاحیه گفت: به همت جوانان متخصص، انقلابی و با انگیزه کشورمان در رسانه ملی امکانی برای کاندیداها قرار داده شده است که می‌توانیم برنامه‌های خود را در آن منتشر کنیم. ما نیز با استفاده از این فرصت بیست و چهار ساعته برای ارائه برنامه‌های خود در این بستر موثر و آسان برنامه‌ها خود را ارائه خواهیم کرد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: برنامه ما مبتنی بر هشت سال کار کارشناسی و میدانی بوده است که در قالب کارگروه‌های مختلف دولت سایه به سرانجام رسیده است و معتقدیم با این برنامه‌ها نه تنها کشور را اداره خواهیم کرد بلکه با یک نگاه واقعی، جهش خواهیم داد.

گفتنی است، در این شبکه اختصاصی، تولید محتوای ارائه شده از جانب ستاد انتخاباتی این نامزد ریاست جمهوری از طریق پیام‌رسان های تلوبیون، لنز و تیوا پخش خواهد شد.

این تلویزیون بیست و چهار ساعته در این شبکه اختصاصی برای هر هفت نامزد انتخابات ریاست جمهوری با ابتکار رسانه ملی ایجاد شده است.

منبع: مهر

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 11
  • محمد

    جهادو جهش، اسمشو بزار" جِی جِی". خخخخ

  • ناشناس

    پازل شطرنج شورای نگهبان

  • اصرار بر اعدام ریاست جمهور

    شبکه اختصاصی این آقایان--- بجای اینکه به سوالات میلیونها معترض به وضع موجود پاسخ بدهند ومطالبات برروی زمین مانده مردمی را درقول وعمل پاسخ بدهند یکطرفه به قاضی رفته اند . بگو ببینم حالا یک همچو فضایی برای مردم معترض فراهم کنید تا ببینید مردم چقدر تحت فشارند . من به شما نامزدهای پوششی وغیر پوششی اطمینان میدهم وضعیتی که الان ما درآن بسر میبریم هیچ بنی بشری قادر نخواهد بود مرتفع کند . اینقدر دولتها ومدیریتهای ارشد کشوری که شامل همه از صدر تا ذیل میشود گره های کور اقتصادی وسیاسی برپیکره این کشورزده اند که حالا حالاها باز شدنی نخواهدبود . سوپاپ اطمینان برای مردم ایران اینست که هرکس پیروز انتخابات شد ووضعیت کشور را مثل الان ویا بدتر از الان نمود طبق نظر مردم ووجدان عمومی جامعه محاکمه وسراو را بالای دار ببرند تا عبرتی شود برای کسانیکه شوق واشتیاق ریاست جمهور شدن از سرشان بپرد .

  • احمد

    باور نکنیداااااا ... ایشون فقط یه پراید داره .... این هزینه ها رو هم از جیب خیرین داره میکنه .... :))))) خداییش هزینه های که جلیلی جون در 8 سال دولت سایه ش کرد تا سفر کنه اینور اونور برا سخنرانی و تخریب دولت و برجام رو جمع می کرد الان یه سانتافه خریده بود ...

    نظرات شما -
    • هادی

      احمد کذاب، همین دیروز جلیلی در برنامه تبلیغاتی خودش از اقدامات خوب دولت فعلی تعریف و ستایش کرد اگرچه انتقاداتی هم به دولت مطرح کرد. کینه توزی مانع بزرگ برای قضاوت انسانهاست از همان خدایی که اسم بردی کمک بخواه کینه را از وجودمان پاک کند

  • صفی

    خدایی اگه خوب فکرش بکنی می بینی این نامزدها ریاست جمهوری ملت را گوش دراز فرز کردن مگه این افراد همگی مدیران ارشد مملکت نبودن که بیش از ۳۰ ساله که مملکت را مدیریت می کنن.اگه چیزی بلدن وراهکاری برای مملکت داشتن چرا ۳۰ سال قبل ارائه ندادن؟یگی یارانه ۳ میلیونی می ده ودیگری ارزش پول را ۱۰ هزار برابر وباارزشترین پول دنیا میکنه و یکی دیگه در توهم خودش تورم را ۳ماهه منفی میکنه .خدایی فقط دروغ .

  • علی

    ایشان اولین نفری هستن که انقدر بهشون از بعد منطق نگریستم و به این نتیجه رسیدم که میتواند مردم ایران را نجات دهد..امیدوارم بهترین اتفاق برای ایران عزیز رخ دهد...آمین

  • حرف حساب

    کلا من که رای نمیدم و شخصا از کلمه های جهاد،جهش،رونق،انقلابی،نهضتی،تدبیر،برکت،تحول و... بیزارم چون میدونم بعدش چی میشه

  • حیف میشی

    ذائقه بنز سواری و کاخ نشینی را نداری نیا

  • سرباز کوروش

    شماها چرا رو بازی نمی کنید؟ ما که دستتون و خوندیم.... دولت سایه قبلی تغییر تاکتیک داده میخواد بلند گوی دولت جدید بشه،،

  • مورچه

    جلیلی زیر۶۰هزاررای بدست میاره