احراز صلاحیت‌شدگان ادوار انتخابات ریاست جمهوری/ اینفوگرافی

از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون ۱۲ دوره انتخابات ریاست جمهوری برگزار شده است. در آستانه سیزدهمین انتخابات، آمار داوطلبان، نامزدهای نهایی و برگزیدگان هر دوره را در این اینفوگرافی ببینید.

احراز صلاحیت‌شدگان ادوار انتخابات ریاست جمهوری/ اینفوگرافی



منبع: ایرنا

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 6
  • انسان
    0

    اسم همه کسانی که پیروز انتخابات شدن رو نفر اول نوشتن.این دوره هم اسم رییسی رو اول نوشتن پس دیگه نیازی به رای نیست.

    نظرات شما -
    • دانیال
      0

      ابراهیم رئیسی منتخب مردم نیست بلکه یک رئیس جمهور تحمیلی است

  • دانیال
    0

    ابراهیم رئیسی رو به مردم تحمیل کردید بعد توقع دارید رأی دهیم؟ رأی بی رأی. نه به روحانی دوم. رئیسی=حسن روحانی. لطفاً نظرم رو سانسور نکنید

  • ناشناس
    0

    تعهد به کدام اصولی شایستگی نامزدی برای ریاست جمهوری و نمایندگی ملت در مجلس شورا رابه اثبات می رساند؟ --- هر یک از نامزدان احراز صلاحیت کسب مقام ریاست جمهوری برای مدیریت کلان کشور و کسب مقام نمایندگی ملت برای تصویب قوانین این مدیریت کلان در مجلس شورا باید با سوگند تعهد کنند که پس از انتخاب در تمام مدت مدیریت کلان خود بر کشور و تمام مدت نمایندگی خود از ملت برای تصویب قوانین این مدیریت به اصولی که ذیلا یاد می شوند صادقانه پایبند خواهند بود و صادقانه مطابق با اصول و ضوابط شرعی و قانونی کشور داری عمل و رفتار خواهند کرد و صادقانه تاوان یا جبران کاستیهاو زیانهایی را کد در طول این مدیریت و نمایندگی عمدا یا بعلت بی تفاوتی و سهل انگاری به کشور و مردم وارد می کنند بنحوی که همین اصول و ضوابط شرعی و قانونی پذیرا و متحمل خواهند شد: 1- اعتراف و تعهد به پایبندی و عمل به اصل قرآنی : « هُوَ الَّذِي خَلَقَ لَكُمْ مَا فِي الْأَرْضِ جَمِيعًا ... »ٌ ﴿ آیه ۲۹ سوره بقره ﴾ که جمعیت بومی هر سرزمینی را در محدوده ی متعارف به کشور که ملت نامیده می شود مالک اعتباری آن سر زمین و مالک اعتباری داراییهای آن سرزمین اعلام می کند 2- اعتراف به اصل عقلی که ملت تنها ستون فقرات و حافظ بی جایگزینی برای و جود و بقا و دوام هر کشور و نظام حاکم بر کشور است و وجود هر کشور و هر نظامی بدون وجود ملت بلحاظ عرف انسانی و قوانین محلی و بین المللی هیچ معناومفهوم وجودی نمی یابد 3- اعتراف به اصل ضرورت تعهد به مدیریت همه ی ثروتهای و داراییهای ملی با تقید به امانت داری ضابطه مند در توزیعی عادلانه و با دوری از هرگونه اسراف و تبذیر در تامین و تضمین همه ی نیازهای کشور داری و تامین و تضمین همه ی نیازهای زندگی عزتمند و شرافتمندانه ملت که بنا بر دو اصل قرآنی و عقلی مذکور صاحب اصلی کشور و ثروتها و داراییهای کشور است 4- در هر کشور و نظامی اگر صادقانه و عالمانه حد اکثر ایمان و اعتراف و تعهد و پایبندی و عمل به اصول فوق وجود داشته باشد می توان اطمینان داشت که چنین کشور و نظامی با هم بستگی ملی از حد اکثر نظم و آرامش و آسایش و امنیت بر خوردار خواهد بود. 5- در راص همه ی اصول فوق ایمان به نقش خداوند و رهنمودهای ارزشی انسان ساز حیات بخش او و توکل صادقانه به یگانه ذات اقدس دانا و حکیم مطلق او شرط اساسی بی بدیل پیاده شدن صادقانه ی اصول فوق است.

  • کاربر ناشناس
    0

    روحتشادشهیدرجایی

  • موچ
    0

    اخوند مال سیاست واقتصادنیست تجربه ثابت کرده اخوندبایدبرمسجد

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها