الکاظمی: عراق به نیروی زمینی خارجی نیازی ندارد

نخست وزیر عراق اعلام کرد که کشورش به حضور نیروهای زمینی خارجی احتیاجی ندارد.

الکاظمی: عراق به نیروی زمینی خارجی نیازی ندارد

مصطفی الکاظمی خاطرنشان کرد، این کشور به حضور نیروهای زمینی خارجی احتیاجی ندارد بلکه به حمایت بین‌المللی و تداوم عملیات جنگنده‌های ائتلاف بین‌المللی ضد داعش تحت امر واشنگتن جهت حملات هوایی علیه مخفیگاه‌های اعضای گروه تروریستی داعش نیاز دارد.

وی در ادامه افزود، عراق همچنین به هماهنگی امنیتی و اطلاعاتی نیاز دارد.

نخست وزیر عراق همچنین تصریح کرد، نیروهای امنیتی عراق عملیاتی را در مناطق کوهستانی واقع در استان کرکوک انجام داده‌اند که در جریان آن بیش از ۳۰۰ حمله هوایی انجام شده و شمار زیادی از اعضای داعش طی آن به هلاکت رسیدند.

مصطفی الکاظمی تاکید کرد، رابطه بین واشنگتن و بغداد باید به نفع آمریکا و عراق و در راستای منافع اقتصادی، امنیتی، فرهنگی و بهداشتی باشد. وی تاکید کرد، طرف‌هایی هستند که به دنبال مانع‌تراشی در مسیر تلاش‌های دولت عراق جهت مبارزه با فساد و ریشه‌کن کردن آن هستند.

منبع: ایسنا

70

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • جهانگیر

    رسما عذر نیروهای سپاه راخواست...دیگه چجور باید بگیند تز کشور عراق برویدبیرون...ملت عراق هم دراین خوصوص بادولتشان همصدا هستند بعلاوه ملت ایران...چپاول ثروت ایران به اسم عراقوعراقی بس است

  • سید

    آفرین عراق تروریست های مستشار را خارج کن.

  • وطن۱

    عراق سوریه لبنان فلسطین یمن از همه شون متنفریم نمی خواهیم اسمشان را بشنویم