وزیر کشور افغانستان: نمی گذاریم طالبان اراضی ما را بگیرند

وزیر کشور افغانستان درباره هشدار آمریکا مبنی بر آن که عقب‌نشینی نیروهایشان برای طالبان دستاوردهای ارضی فوری خواهد داشت، گفت: اگر سربازان آمریکایی عقب‌نشینی کنند، نیروهای افغان همچنان می‌توانند مواضع خود را حفظ کنند.

وزیر کشور افغانستان: نمی گذاریم طالبان اراضی ما را بگیرند

اظهارات "مسعود اندرابی" در مصاحبه وی با آسوشیتدپرس، نخستین واکنش دولت افغانستان به هشدار آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا بود که هفته گذشته در نامه‌ای مختصر خطاب به اشرف غنی، رئیس جمهور افغانستان صادر شد.

بلینکن در نامه‌ای برای فشار به غنی برای افزایش سعی به ایجاد صلح با طالبان، اظهار کرد: نگران هستم وضعیت امنیتی بدتر شود و پس از عقب‌نشینی ارتش آمریکا، طالبان بتواند دستاوردهای ارضی فوری داشته باشد.

اندرابی گفت نیروهای امنیت ملی افغانستان می‌توانند اراضی را حفظ کنند، اما احتمالاً بدون حمایت هوایی آمریکا، در تلاش برای حفظ پاسگاه‌های دورافتاده متحمل خسارات سنگینی خواهند شد.

وی گفت: نیروهای امنیتی افغانستان کاملاً قادر به دفاع از پایتخت، شهرها و اراضی که اکنون در آن‌ها حضور داریم، هستند. ما فکر می‌کنیم نیروهای امنیتی افغانستان امسال به طالبان ثابت کرده‌اند که آن‌ها قادر به گرفتن اراضی نیستند.

در حالی که طالبان ضمن رعایت شرط توافق به نیروهای آمریکا یا ناتو حمله نکرده است، نیروهای امنیت ملی افغانستان با حملات شدیدی مواجه شده‌اند.

اندرابی گفت در ماه گذشته با بیش از ۴۰۰ دستگیری، پیشرفت‌هایی برای مهار خشونت صورت گرفته است. وی اما تأکید کرد افغانستان همچنان بسیار نیازمند حمایت ادامه‌دار جامعه بین‌المللی از جمله آمریکا و ناتو، هم در جنگ و همان در زمان صلح است.

منبع: ایسنا

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس

    چطو به شما کمک نکردیم؟