نخست وزیر عراق خبر داد:

هلاکت یک سرکرده ارشد داعش در عراق

نخست وزیر عراق از هلاکت یک سرکرده ارشد داعش موسوم به نائب خلیفه خودخوانده داعش و والی عراق در این گروهک تروریستی خبر داد.

هلاکت یک سرکرده ارشد داعش در عراق

«مصطفی الکاظمی» در صفحه کاربری خود در توییتر گفت: «ملت عراق اگر قولی بدهد عمل می‌کند، ما باندهای تروریستی داعش را به پاسخی ویرانگر و زلزله‌افکن تهدید کرده‌ایم.»

نخست وزیر عراق افزود: «این پاسخ از سوی دلاورمردان ما و با از بین بردن یاسر العیساوی سرکرده گروهک شرارت طی یک عملیات اطلاعاتی منحصر به فرد انجام شد، کسی که به او جانشین خلیفه و والی عراق در گروهک تروریستی داعش گفته می‌شد.»

در پی دو حمله تروریستی پنجشنبه گذشته در بازاری در مرکز بغداد، نخست وزیر عراق تاکید کرد که داعش باید منتظر ضربه‌ای باشد که لرزه بر اندام آن اندازد.

«عبدالوهاب الساعدی» رئیس سازمان مبارزه با تروریسم عراق نیز گفت که این سرکرده ارشد داعش در چارچوب عملیات در منطقه وادی الشای در جنوب کرکوک، کشته شد.

او تاکید کرد: «سازمان مبارزه با تروریسم به قول خود به شهدای میدان الطیران بغداد پایبند است و عملیات انتقام خون شهدا ادامه دارد و تا نابودی مابقی عناصر داعش هرگز متوقف نخواهد شد.»

سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق نیز روز پنجشنبه در بیانیه‌ای گفت که نیروهای امنیتی عراق تلاش اطلاعاتی خود را در پیگرد تروریست‌ها افزایش داده‌اند و توانستند از سپتامبر گذشته تا ژانویه جاری ۱۷ سرکرده تروریست‌های داعش را به هلاکت رسانند.

منبع: فارس

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • بندری

    ارزش سردار سلیمانی ندونستید، بارفتن سردار داعش دوباره جون گرفته، خدا بفریاد کل خاورمیانه برسه داعش تقریبا همه کشورهای دور برمون وجود داره، خدا اساعه از زمین محو کنه این داعش امثال داعش انشاءالله.