هر 4 رئیس جمهور در قید حیات آمریکا، حمله به کنگره را محکوم کردند

4 رئیس جمهور پیشین آمریکا که در قید حیات هستند، خشونت‌های عصر چهارشنبه در واشنگتن را تقبیح کردند.

هر 4 رئیس جمهور در قید حیات آمریکا، حمله به کنگره را محکوم کردند

باراک اوباما، جورج دبلیو بوش، بیل کلینتون و جیمی کارتر، چهار رئیس جمهور پیشین آمریکا که در قید حیات هستند، با انتشار بیانیه‌هایی با تاکید بر ضرورت انتقال مسالمت‌آمیز قدرت، بار دیگر خشونت‌های عصر چهارشنبه در واشنگتن را تقبیح کردند.

باراک اوباما نوشت که تاریخ این حادثه را که به تحریک رئیس جمهور وقت انجام شد و باعث شرمندگی ملت ما گردید، به خاطر خواهد سپرد.

جورج دبیلیو بوش نوشت که صحنه‌های این حمله را با ناباوری تماشا کرده و آنچه در این روز روی داد را شایسته «جمهوری موزفروشان» می‌داند «نه جمهوری دموکراتیک ما». او افزود: من از رفتارهای نسنجیده برخی رهبران سیاسی از زمان انتخابات تا کنون و بی‌احترامی که امروز در قبال نهادها، سنت‌ها و قانونگذارانمان دیدم، مبهوت ماندم.

بیل کلینتون سیاست «قرار دادن آمریکایی‌ها مقابل یکدیگر» را محکوم کرد و آنچه در واشنگتن روی داد را حمله به قانون اساسی آمریکا توصیف کرد.

کارتر حوادث روز چهارشنبه را «تراژدی ملی» خواند و اظهار امیدواری کرد تا مردم آمریکا با اتحاد دوباره از این «پرتگاه» برگردند.

پیش از این هیلاری کلینتون نیز این حادثه را «حمله تروریست‌های داخلی به بنیاد دموکراسی آمریکا» توصیف کرده بود.

منبع: یورونیوز

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • کاربر ناشناس

    سگ ولگردپاچه گیرترامپه مورچه که خواست سرنگون شود پروبال درمی آورد

    نظرات شما -
    • کاربر ناشناس

      ترامپ قماربازهمچون سگ هار ی شده که به دنبال خودسگهای هاردیگری راتشویق به حمله میکند پس مواظب باشیدکه آخرین لحظات عمرش راسپری میکند