جزئیات هک شدن تلفن همراه گانتس توسط ایران

شبکه لبنانی المیادین در گزارشی به جزئیات هک شدن تلفن همراه وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از سوی ایران پرداخت.

جزئیات هک شدن تلفن همراه گانتس توسط ایران

به گزارش المیادین، مارس سال گذشته بنی گانتس اعتراف کرد که تلفن همراهش از سوی ایران هک شده است.

در سایه رقابت سخت میان بنی گانتس و بنیامین نتانیاهو بر سر پست نخست وزیری، رسانه های صهیونیستی امروز نیز بار دیگر به این مساله پرداختند و پرسش هایی در رابطه با محتویات تلفن همراه هک شده بنی گانتس مطرح کردند.

مجری شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی در این باره می‌گوید: رونن تسور، دستیار پیشین بنی گانتس و رئیس کنونی شاباک آنچه در رابطه با هک تلفن همراه بنی گانتس از سوی ایران منتشره شده را به صورت رسمی تایید کرده است.

ایلانا دایان، مجری اسرائیلی هم گفت: اطلاعات مهم و حساس در رابطه با هک شدن تلفن همراه بنی گانتس ابتدا در سپتامبر سال۲۰۱۸ به نداف ارغمان، رئیس وقت شاباک داده شد و او نیز یک تصمیم استثنایی اتخاذ کرد و نخست وزیر رژیم صهیونیستی که مسئول مستقیم او است را از این مساله مطلع نکرد.

دایان تاکید می کند که ارغمان در آن زمان با بنی گانتس به طور محرمانه دیدار می کند و به او خبر می دهد که ایرانی ها تلفن همراهش را هک کرده و تمام محتویات و اطلاعات آن را برداشته‌اند و این اطلاعات تمام سفرهای هوایی و امور دیگر او حتی هتل ها و اتاق هایی که رزرو می کند را شامل می شود.

این مجری صهیونیستی خاطر نشان کرد که سازمان شاباک درخواست کرد که خودش محتویات تلفن همراه بنی گانتس را بررسی کند وبررسی ها نشان داد که اطلاعات امنیتی حساسی در تلفن اووجود ندارد اما اطلاعات کاملا شخصی گانتس در این تلفن بوده است.

برخی اطلاعات نشان می‌دهد که بنی گانتس در آن زمان به دلایلی تنها چند فرد نزدیک به خودش را از این مساله مطلع کرده است.

یک فرد نزدیک به گانتس اعلام کرده است که در آن زمان پیام مکتوبی از وی دریافت کرده و نوشته است: اتفاق بدی برایم رخ داد، نزدیک است که بمیرم.

ایلانا دایان همچنین تاکید می کند که حزب لیکود سعی داشته است که اطلاعات حساسی در رابطه با بنی گانتس را منتشر کند اما از ترس پیگرد حقوقی این کار را نکردند.

رونن تسور نیز تاکید می کند که بنی گانتس هم اطلاعات بسیار حساس و مهمی در رابطه با نتانیاهو در اختیار دارد.

منبع: ایسنا

24

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 6
  • سعید

    دارن واکسن کرونا رو به مردمشون میزند ، اینجا میگن تلفنشو هک کردن ، که چی حالا افرین

  • کیان

    از قدرت ایرانی ها بایدم بترسید . یکباره دیدید حیفا و تلاویو هم با خاک یکسان شد و شما هم نابود به عنایت خدا

    نظرات شما -
    • محمد

      اول ملت خودتونو سیر کنید بعد برید اسراییل رو با خاک یکسان کنید

  • استاد اسناد

    رژیم غاصب اسرائیل به زودی زود نابود خواهد شد اگر خدا بخواهد

    نظرات شما -
    • ایرانی

      توهم زده ، باش تا صبح دولتت بدمد.

  • کوروش

    بازهم بلوف