وزیر بهداشت لبنان:

تعداد کشته‌های انفجار بیروت به ۱۳۷ تن رسید / شمار مجروحان: ۵ هزار نفر

وزیر بهداشت لبنان امروز (پنجشنبه) اعلام کرد، تعداد قربانیان انفجار بندر بیروت تا این لحظه به ۱۳۷ نفر و تعداد مجروحان به حدود ۵۰۰۰ نفر رسیده است.

تعداد کشته‌های انفجار بیروت به ۱۳۷ تن رسید / شمار مجروحان: ۵ هزار نفر

بر اساس گزارش وبگاه «النشره»، وی افزود تماس‌ها با کشورهای عربی و اروپایی برای تأمین کمک‌های پزشکی به لبنان ادامه دارد.

حمد حسن ادامه داد، آنچه اکنون نیاز است ایجاد بیمارستان‌های صحرایی در بیروت است و فرماندهی ارتش مکان ایجاد بیمارستان‌های نظامی را مشخص می‌کند و مشخص کردن مکان بیمارستان‌های غیرنظامی بر عهده وزارت بهداشت است.

وی تأکید کرد، بخشی از بیمارستان‌های صحرایی به مجروحان انفجار بیروت اختصاص داده خواهد شد و بیمارستان‌های ویژه‌ای نیز به بیماران چهار بیمارستانی که بر اثر انفجار خسارت دیده‌اند، اختصاص داده خواهد شد علاوه اینکه بیمارستانی صحرایی نیز ویژه بیماران مبتلا به کرونا خواهد بود.

حمد حسن افزود، بیم آن می‌رود که امدادرسانی به مجروحان و نبود تجهیزات پیشگیری بر تعداد مبتلایان به کرونا تأثیر داشته باشند و هفته‌های آینده شاهد افزایش آنها باشد.

در همین ارتباط، «مروان عبود» استاندار بیروت، شامگاه چهارشنبه، در گفت‌و‌گو با یک شبکه تلویزیونی گفت که خسارت ناشی از انفجار بیروت بین ۱۰ تا ۱۵ میلیارد دلار برآورد می‌شود.

استاندار بیروت در این خصوص گفت: «خسارت بسیار سنگین است. در برآوردهای ما خسارت‌های مستقیم و غیرمستقیم بیش از ده یا حتی پانزده میلیارد دلار است».

منبع: انتخاب

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • کریم

    اینکه چیزی نیست الان ما تو کشور هر روز بالای 200 نفر فقط کشته کرونایی داریم

  • عباس

    یک کشور بعلت بی احتیاطی کامل فلج شد ...خداوند کمکشان کند ...چقدر باید خداوند جلو چشممان بعضی کار ها رابیاورد نثلا ذخایر بنزین و گاز باید دور از محل سکونت باشد مثل شهر ما در کنار خانه مردم بنا کردهاند اقا یکب دستور رسیدگی بدهد مثل لبنان بشویم بهتره وزیر نفت