“ائتلاف مردم” پا به عرصه رقابت های انتخاباتی می گذارد

ائتلاف مردم؛ متشکل از مدیران دولت های نهم و دهم برای شرکت در رقابت های انتخاباتی مجلس یازدهم اعلام موجودیت کرد.

“ائتلاف مردم” پا به عرصه رقابت های انتخاباتی می گذارد

ائتلاف مردم؛ متشکل از مدیران دولت های نهم و دهم برای شرکت در رقابت های انتخاباتی دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی اعلام موجودیت کرد.

در این ائتلاف که در آن نام برخی چهره های شاخص دولت های نهم و دهم مانند وزرا، معاونین رئیس جمهور، معاونین وزیر و مدیران کل حضور دارند بر پیگیری مطالبات اصیل مردم با استفاده از ظرفیت های ملی نخبگان کشور تاکید شده است.

در هفته های اخیر اخباری از احتمال حضور مدیران دولت های نهم و دهم در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در رسانه ها منتشر شده بود که با این اعلام موجودیت به واقعیت پیوسته است.

گمانه زنیهای محافل سیاسی، بر شکل گیری جریانی مستقل با عنوان «ائتلاف مردم» با محوریت مدیران دولت های نهم و دهم برای حضور در انتخابات قطعی حکایت دارد که فهرست اولیه آن هم در رسانه های مردمی منتشر شده است.

به گزارش تحریریه، گمانه زنیهای محافل سیاسی نشان می دهد که ظاهرا این جریان مستقل با شعار «معیشت، نشاط، فسادستیزی» برنامه هایی جدی برای حضور پررنگ و تعیین کننده در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی دارد که در ادامه فهرست نامزدهای این ائتلاف براساس به شرح ذیل اعلام می گردد:

1- صادق خلیلیان
2-بهروز مرادی
3-محمدحسین طریقت منفرد
4-محمدحسن نامی
5-محمد سلیمانی
6-رضا تقی پور
7-محمد عباسی
8-داوود منظور
9- امین الله تقوی
10- حمیدرسایی
11- مهدی کوچک زاده
12- فاطمه قربان
13- زهره سادات لاجوردی
14- محمد حسین یادگاری
15- مجید امیدی شهرکی
16-غلامرضا خواجه سروی
17- محسن شاطرزاده
18- ابراهیم سحرخیز
19- جلیل سالاری
20- افشار دارابی
21- ابوالفضل ظهره وند
22- مجتبی رحماندوست
23- امیرحسین افشارزاده
24- محمدحسن وکیل پور
25- عطا بهرامی
26- سید مهدی زریباف
27- وحید اشتری
28 - مهدی شریفیان
29- سیدحسین رضوی پور
30- حسین شهبازی
31- امین مرادی
32- محمد کریم شهرزاد
33- محمد علی هاشمی خواه
34- محمد طیب صادق
35- ابوالقاسم رئوفیان
36- علیرضا خضریان
37- علیرضا وحید داداش زاده
38- محمد محمدی پور
39- محمد شیریجیان
40- حسن حسین زاده
41- عباس خزایی
42- علی کاشمری

منبع: تحریریه

17

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 7
  • جهان

    در این ائتلاف که در آن نام برخی چهره های شاخص دولت های نهم و دهم مانند وزرا، معاونین رئیس جمهور، معاونین وزیر و مدیران کل حضور دارند بر پیگیری مطالبات اصیل مردم با استفاده از ظرفیت های ملی نخبگان کشور تاکید شده است...کسانی که هنگام در قدرت بودن کمترین توجهی به موارد ادعایی حالا نداشتند وعامل اصلی فشار به مردم بودند ادعای دلسوزی برای مردم دارند!!!مسخره نیست؟

    نظرات شما -
    • ناشناس

      علاوه بر مسخره بودن سنگ پای قزوینن

    • f

      اینقدر تابلو نظر شخصی نده

  • غلام رضا خدادادی

    سلام صدای پای احمدی نژاد میاد !!!واویلا

    نظرات شما -
    • علی

      واویلا برای آمریکا و اسراییل. زمان احمدی نژاد هم اتمی شدیم و هم فضایی. الان این دولت تدبیر 4 تا شکست در پرتاب ماهواره داشته و امیدی هم به موفقیتش نیست. بحث اتمی هم که نیازی به توضیح ندارد. چرخ زندگی مردم هم نه تنها نمیچرخد، بلکه از جا در رفته.

  • کرمی

    مجلس به انسانهای حق طلب و اقتصاددانی مثل دکتر صادق خلیلیان احتیاج داره که هر لایحه ای رو که به نفع دولت و به ضرر مردم هست رو تصویب نکنن. بهترین ائتلاف همین "ائتلاف مردم" هست

  • فاطمه

    آرزوی موفقیت دارم برای وزیر کشاورزی دولت دهم جناب دکتر صادق خلیلیان