نگرانی مسکو از احتمال اعزام نیروهای ترکیه به لیبی

وزارت خاجه روسیه نسبت به توافق امنیتی میان ترکیه و لیبی و احتمال اعزام نیروهای ترکیه به لیبی ابراز نگرانی کرد.

نگرانی مسکو از احتمال اعزام نیروهای ترکیه به لیبی

به گزارش خبر فوری به نقل از خبرگزاری اینترفاکس، یک منبع در وزارت خارجه روسیه اعلام کرد: مداخله نظامی کشورهای خارجی در لیبی تنها وضعیت این کشور را پیچیده‌تر می‌کند.

این منبع همچنین اعلام کرد: توافق امنیتی میان ترکیه و دولت فائز السراج، نخست وزیر دولت وفاق ملی لیبی سوال‌های زیادی برای مسکو به وجود آورده است.

این منبع در وزارت خارجه روسیه اعلام کرد: ترکیه به شهر مصراته سلاح ارسال کرده تا این تسلیحات به دست نیروهای دولت وفاق ملی لیبی در طرابلس برسد.

فائز السراج، نخست‌وزیر دولت توافق ملی لیبی و رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه ۲۷ نوامبر در استانبول دو یادداشت تفاهم را درباره تعیین مرزهای دریایی میان دو کشور و تقویت همکاری نظامی و امنیتی امضا کردند. این توافق‌ها با اعتراض مسئولان شرق لیبی و مقامات مصر، یونان و قبرس مواجه شده است.

لیبی از زمان سرنگونی نظام عمر قذافی دچار دودستگی سیاسی و نظامی شده است. علاوه بر دولت توافق ملی لیبی که مقر آن طرابلس در غرب این کشور است و از سوی جامعه جهانی به رسمیت شناخته شده، دولت موازی نیز در شرق لیبی وجود دارد و همواره با هم درگیر هستند.

منبع: ایسنا

18

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید