سیدحسن خمینی: هیچ تضمینی وجود ندارد که ما بمانیم / اگر قواعد را رعایت نکنید، عرصه را از شما میگیرند/ زیربنای یک جامعه اخلاق و احساس رضایت مردم است
یادگار امام گفت: باید قواعد رفتار انسان ها و علل سقوط و ثبوت را به دست بیاوریم تا در زندگی رعایت کنیم؛ و الّا هیچ تضمینی وجود ندارد که ما بمانیم و دیگران بروند. اگر قواعد را رعایت نکنید، عرصه را از شما می گیرند.
حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در مراسم دهمین سالگرد ارتحال آیت الله جمی در حسینیه جماران، با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم(ص) در خصوص ثابت بودن روند زندگی بشر، بر توجه به سنّت های تاریخی تأکید و اظهار کرد: باید قواعد رفتار انسان ها و علل سقوط و ثبوت را به دست بیاوریم تا در زندگی رعایت کنیم؛ و الّا هیچ تضمینی وجود ندارد که ما بمانیم و دیگران بروند. اگر قواعد را رعایت نکنید، عرصه را از شما می گیرند.
وی ادامه داد: یکی از این قواعد فرمایش امیرالمؤمنین(ع) در مورد 4 دلیل فروپاشی حکومت هاست؛ اولین دلیل مورد اشاره ایشان، «تضییع اصول» (ضایع کردن اصول اساسی) است. اگر ملتی به سراغ تمسّک به فروع رفتند، از بین خواهند رفت. اگر دیدید در جامعه ای به جای اصول جامعه و امّهات مشکلات و زیر بنای روابط اجتماعی، فقط به ظواهر پرداخته می شود به فرموده امیرالمؤمنین(ع) این مسیری است که به بداقبالی دولت ها می انجامد؛ البته این بدان معنا نیست که اصلا به فروع توجه نکنیم.
وی با تأکید بر اینکه زیربنای یک جامعه اخلاق و احساس رضایت مردم است، گفت: طبق روایتی از پیامبر(ص)، «کسی که بیشتر مدارا را می کند بیشترین عقل را دارد»؛ اجتماع بشری بر اساس وفق شکل گرفته است. پاره پاره کردن مداوم جامعه، پخش مکرّر کینه، انتشار مرتب نفاق، اینکه افراد در جامعه مجبور شوند شخصیت دوگانه داشته باشند و اینکه تک تک ما از صداقت دور شویم از نشان های بداقبالی دولت ها است. اگر دیدیم اصول ما از دست رفته و به فروعات می چسبیم زنگ خطری است که این جامعه دچار مشکل شده است.
سید حسن خمینی ادامه داد: در زبان ائمه(علیهم السلام)، «ظلم» به عنوان مشکل اصلی جوامع عنوان شده است. احساس رضایت مردم از اصول جامعه است. مردم به هر ترتیبی باید احساس رضایت کنند و تحمیل جایی در جامعه نداشته باشد. همانگونه که قرآن خطاب به پیامبر(ص) با آن شأن و منزلت می فرماید، «اگر تندخو بودی مردم از اطراف تو پراکنده می شدند».
یادگار امام، «تقدیم الاراذل وتاخیر الافاضل»(فرومایگان را مقدم داشتن و فرزانگان را مؤخر قرار دادن) را از دیگر عوامل فروپاشی حکومت ها از نگاه امیرالمومنین(ع) خواند و گفت: امیرالمؤمنین(ع) می فرماید اگر دیدید جامعه ای که از داشته های خود در حوزه نیروی انسانی و افاضل بهره نمی برد و آنها را عقب می اندازد، از علائم فروپاشی، مشکل دار بودن و بداقبالی است.
وی افزود: یکی از توفیقات دفاع مقدس همین بحث است که در آن مقطع ما اصول جامعه را فراموش نکرده و فروع را جایگزین اصول نکرده بودیم.
سید حسن خمینی اظهار داشت: نقش بی بدیل آیت الله جمی و توفیقی که در آبادان پیدا کرده بودند به همین بر می گردد که در آن لحظات اصل مسأله گم نشده بود؛ ایشان جزو کسانی بود که در حوزه مسئولیت خود فضیلت محوری را در نظر داشت.
وی در فراز پایانی سخنان خود اظهار کرد: باید از روزی ترسید که جایگاه ها به هم بریزد و نقش ها دگرگون شود.
منبع: ایسنا
15
چرا ایران همیشه دنبال تنش هست ایا نیازه از داخل نماز جمعه تریبونهای داخلی شاخ و شانه کشید فرار سرمایهای خرد به ترکیه گرجستان نتیجه جنگ وجدل سپاه با آمریکا در بین مردم و جامعه.باعث سردرگمی و نفع آمریکا در فروش سلاح است
اخوی!!! نظام اسلامی در ایران عزیز ما با عرضه ی اصول عدالت محور و انسان دوست اسلام در مقابله با ستم پیشگان ضد بشر ببهای خون صده ها هزار شهید به پیروزی رسید. سخن از کنار گذاشتن این اصول بجز درخواست پایمال کردن ارزشها و خون شهدا و پشت کردن به آرمانهای بحق ده ها میلیون از مردم خدا پرست انقلابی کشور و فروش استقلال و حاکمیت نظام و کشور به بیگانگان چپاول گر معنای دیگری ندارد. متولیان این نظام اگر بخواهند نظام اسلامی ادامه یابد و کشور و زندگی مردم را بهینه سازند می باید با توکل به خداوند توانای مطلق و پایبندی خرد گرا و ضابطه مند به این اصول انسان ساز حیات بخش با مردم داری ، نه با دلواپسی برای سرمایه ی های گریزان عده ای دلبسته به دنیای فانی ، بلکه با صداقت و جدیت و وفا داری به ارزشهای الهی و امانت شناسی کشتی سترگ کشور را با تلاش نستوه بی وقفه به ساحل بهروزی و نیکی به پیش برانند. اگر کل تاریخ بشریت را از ابتدا تا کنون جست و جو کنی زیر سایه ی شوم بیگانگان آزمند چپاولگر بجز خفت و خواری و اسارت چیز دیگری برای مردم آزاده نخواهی یافت.
حضرت آقا!!! عرصه حتی در دست پیامبران باقی نماند ، و این همان طبیعت و سنت الهی ثابت و تغییر ناپذیر دنیا است. اخلاق و مردم داری و رعایت حقوق حقه ی مردم که افسوس از جامعه ی ما رنگ باخته اند می باید در سایه نظام مقدس اسلامی پر نگ تر می بوده که وا اسفاه!!! هنوز نیم قرن هم از عمر این نظام نگذشته که روز به روز نزد مسئولان قوای سه گانه با طغیان دنیا خواهی بیشتر فراموش می شوند؟؟؟!!!
با اين خيانتها كه به ايران كرديد بايد هم برويد