سخنی با آنها که چوب لای چرخ دولت می‎گذارند

دامنه انتقادات از دولت روحانی به خصوص از سوی اصولگرایان افزایش بسیاری داشت است.

سخنی با آنها که چوب لای چرخ دولت می‎گذارند

«ابوالفضل شکوری» عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی، گفت: در جامعه ما برخی گروه‎ها «رقابت» و «دشمنی» را خلط کرده‎اند و به اسم رقابت سیاسی، با دولت دشمنی سیاسی می‎کنند.

وی در مورد هدف برخی جریان ها از القای ناکارآمدی دولت و ایجاد ناامیدی در مردم گفت: من هم در برخی از امور، دولت را موفق نمی دانم، اما انتقاد سازنده می کنم تا تقویت شده و بر مشکلات پیروز شود. این فرق می کند با اینکه بیاییم چوب لای چرخ دولت بگذاریم.

تقویت دولت و تذکر دلسوزانه اشتباهات باعث حل مشکلات مردم می شود، اما اگر به بهانه انتقاد، مردم را از دولت ناراضی کنیم و شکاف دولت - ملت به وجود بیاوریم، پیامدهای منفی آن متوجه حاکمیت جمهوری اسلامی و مردم خواهد شد. ناکارآمدی دولت در انجام وظایفش موجب ضربه به نظام می شود.

شکوری خاطرنشان کرد: هدف منتقدان دولت، بظاهر، انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی و ریاست جمهوری است، در حالی که به ملت ضربه می زنند؛ در شرایطی که همه انتظار دارند میان گروه ها وحدت وجود داشته باشد و رهبر معظم انقلاب به تازگی گفته اند که کشور را دو قطبی نکنید. مخصوصا اینکه «دوقطبی برجام» را برجسته کردند. آنطور که فهمیدم، منظور رهبری این است که دوقطبی سازی کشور بر مبنای برجام و تضعیف دولت، یک نوع خیانت به نظام است.
عضو انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه ها گفت: دوقطبی سازی و القای ناامیدی، ملت را مایوس می کند و برجسته کردن ناکامی ها، سیاه نمایی است. دشمن با آگاهی از اینکه در داخل وحدت و همدلی نداریم، «تیغش را تیزتر می کند»، لذا باید از منافع زودگذر شخصی، جناحی و حزبی خودمان به نفع نظام جمهوری اسلامی بگذریم.

وی در مورد همسویی برخی جریانات سیاسی با رسانه های ضدانقلاب علیه دولت، گفت: این همسویی تصادفی است؛ مثلا ترامپ و نتانیاهو این همه علیه برجام مخالفت می کنند و در داخل هم کسانی هستند که مشابه این حرف ها را می زنند.

شکوری تصریح کرد: وحدت باید حول قانون اساسی، منافع ملی با رهنمودهای اخیر رهبری و پرهیز از دوقطبی سازی کشورو تزریق نکردن یاس و ناامیدی شکل بگیرد و باید نشاط، کارآمدی و همگرایی را به بدنه جامعه تزریق کنیم تا ما را از بحران های احتمالی نجات دهد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

28

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس

    چرا و بنا بر چه دلایل عقلی برخی با قانون گریزی و منطق ستیزی و با نادیده گرفتن درد و رنج جانکاه و معنویت زدای معیشتی و حیاتی پنج ساله مردم ایران ثروتمند اسلامی انتقاد از دولت را ، که بجز وعده برای زندگی این مردم که صاحبان اصلی کشور اند کاری نکرده است ، بر نمی تابند؟؟؟!!! آیا این عده برای حساب و کتاب خداوند ارزشی قایل هستند؟؟؟!!!