سعید لیلاز، تحلیلگر اقتصادی و سیاسی از قول سعید حجاریان:
حسن روحانی، محصول عرق خوردن حکومت و نماز شب خواندن اصلاح طلبان بود!/ ویدئو
سعید لیلاز، تحلیلگر اقتصادی و سیاسی از قول سعید حجاریان، تئوریسین اصلاحات در برنامه گفتارها و در مصاحبه با مجید تفرشی گفت: حسن روحانی، محصول عرق خوردن حکومت و نماز شب خواندن اصلاح طلبان بود!
تا کی می خواهید از این مزخرفات تحویل بدهید اگر دین ندارید لااقل وجدان داشته باشید
نقدی که به این مناظره ها میشه وارد دانست زوایای پنهانی هست که با حضور خود توصیف شوندگان صورت نمیگیره و کلا مناظره ها اساس و بنیان درستی ندارند. برای چی اقای تفرشی و لیلاز در باره اشخاص چنین بی محابا صحبت میکنند در حالیکه خودشان در دولتها یک مسئولیت کاری و عملی ندارند. روشنفکری یعنی حرافی و بی عملی. اینکه نشد واقعیت و مناظره واقعی!!!!؟؟؟
خداریشه لیبرال ها را بخشکاند که هرچه می کشیم ازاین افراد غرب کداها است.
دکتر حسن روحانی اگرچه از ابتدای ورود به سیاست از جناح راست سنتی میانه رو و از اصولگرایان معتدل بود ولی در این اواخر برای کسب آراء لازم مردمی جهت پیروزی در انتخابات ورود به مجلس شورای اسلامی و ریاست جمهوری به اصلاح طلبان متمایل شده بود کارنامه قابل قبولی در ۴ سال اول دوره ریاست جمهوری بر جای گذاشت اعم از مهار تورم بهای کالاها و خدمات و تک رقمی کردن نرخ تورم و خلق برجام و سیاست تنش زدایی در روابط خارجی با قدرتهای بزرگ غربی و ثابت نگه داشتن قیمت نان در چندین سال متوالی حتی تا پایان دوره دوم ریاست جمهوری. مشکلات دوره ریاست جمهوری دکتر حسن روحانی از زمانی شروع شد که ترامپ از برجام خارج شد و برجام فرو پاشید و ویروس کرونا همه گیر شد.