رئیس دفتر رهبر انقلاب اسلامی در آیین معارفه مدیر مسئول جدید روزنامه اطلاعات

چگونه است که رئیس یک کشور بزرگ و ابرقدرت، نامه می‌نویسد و برای مذاکره التماس می‌کند؟/ این پدیده بی‌سابقه است

رئیس دفتر رهبر انقلاب اسلامی گفت: روزنامه اطلاعات وظیفه‌ای تبلیغی دارد و در این مسیر، باید انگیزه‌ها قوی باشد، مطالب محکم بیان و نوشته و صداقت در قلم حفظ شود.

 چگونه است که رئیس یک کشور بزرگ و ابرقدرت، نامه می‌نویسد و برای مذاکره التماس می‌کند؟/ این پدیده بی‌سابقه است

حجت الاسلام والمسلمین محمد محمدی گلپایگانی در آیین تکریم سیدعباس صالحی و معارفه حجت‌الاسلام عبدالرضا ایزدپناه به عنوان مدیر مسئول جدید روزنامه اطلاعات اظهار داشت: اکنون در آستانه سی‌وششمین سالگرد رحلت حضرت امام خمینی (ره) هستیم. نکته جالب این است که با وجود گذشت این مدت طولانی، از توجه مردم نه تنها در ایران بلکه در سراسر جهان به ایشان کاسته نشده، بلکه بر این توجه افزوده نیز شده است. نشانه‌اش حضور گسترده مردم از اقصی نقاط کشور و حتی خارج از کشور در مراسم بزرگداشت ایشان است.

وی با تاکید بر اینکه حضرت امام خمینی کار بزرگی انجام دادند، توضیح داد: در دوران کوتاه مسئولیت رهبری‌شان بر کشور، سه اقدام اساسی و بسیار بزرگ صورت گرفت. نخست، براندازی نظام منفور شاهنشاهی بود. فساد این خاندان بر تمام جنبه‌های کشور سایه افکنده بود. حضرت امام (ره) بدون اتکا به ابزارهای مادی و تنها با پشتیبانی مردم، طاغوت زمان را سرنگون کرد و این نظام مقدس را جایگزین آن ساخت.

وی افزود: دومین اقدام اساسی ایشان، نهادینه‌سازی مسأله ولایت فقیه در ساختار سیاسی کشور بود؛ امری که به‌هیچ‌وجه کوچک نیست. رأی قاطع مردم به ولایت فقیه نشان داد که این امر مورد پذیرش عمومی قرار گرفت.

محمدی گلپایگانی بیان کرد: سومین اقدام مهم ایشان، دفع فتنه‌ها و شروری بود که نظام مقدس را تهدید می‌کردند. در اواخر عمر شریف‌شان، یکی از این فتنه‌های بزرگ که از شهر قم نشأت گرفته بود، به‌دست خود ایشان شناسایی و مهار شد.

وی افزود: در دیدارهایی که رهبر انقلاب اسلامی با سران کشورهای مختلف دارند، بارها حضور داشته‌ام و به‌چشم دیده‌ام که ایشان در مقام سخن، از مهمانان خارجی خود یک سر و گردن بالاترند. ایشان ادیب، شاعر، جغرافیدان، تاریخ‌دان و یک شخصیت بی‌نظیر هستند. خدا را شاکریم که این نعمت بزرگ را به ما عطا کرده است. همه شنیده‌اید که در دوران دفاع مقدس، حتی سیم‌خاردار هم به ما نمی‌دادند. اما اکنون کار به جایی رسیده که اگر دشمنان از قدرت نظامی ما نمی‌هراسیدند، قطعاً ما را نابود می‌کردند.

رئیس دفتر رهبر انقلاب اسلامی گفت: چگونه است که رئیس یک کشور بزرگ و ابرقدرت، نامه می‌نویسد و برای مذاکره التماس می‌کند؟ این پدیده بی‌سابقه است.

محمدی گلپایگانی با اشاره به مدیریت سیدعباس صالحی توضیح داد: ایشان پیش از آن‌که وزیر فرهنگ باشند، یک طلبه فاضل و اهل درس در حوزه علمیه بودند و هنوز نیز آن ارتباط را حفظ کرده‌اند. فردی اهل زحمت و درس‌خوانده در رشته‌های علوم دینی هستند. زمانی که پیشنهاد مدیریت روزنامه اطلاعات به ایشان داده شد، من شاهد بودم که با کراهت پذیرفتند و اگر احساس تکلیف نمی‌کردند، آن را نمی‌پذیرفتند. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وزارتخانه‌ای بسیار مهم است. ایشان هم‌زمان مسئولیت اداره روزنامه اطلاعات را نیز بر عهده داشتند. تجمیع این دو مسئولیت، کار ساده‌ای نیست. ایشان در این سه سال به‌نحو احسن روزنامه اطلاعات را اداره کردند و اکنون نوبت به جناب حجت‌الاسلام والمسلمین ایزدپناه رسیده است.

وی با اشاره به سوابق ایزدپناه گفت: ایشان نیز چهره‌ای شناخته‌شده، دانشمند، زحمت‌کشیده و از شاگردان برجسته آیت‌الله جوادی آملی، و آیت‌الله فاضل لنکرانی هستند. بار علمی و فقهی ایشان قابل توجه است. ارتباط ایشان با رهبر انقلاب اسلامی از سال‌ها پیش برقرار بوده است. برای ایشان از خداوند متعال توفیق خواستارم و مطمئن هستم که با حسن خلق و صفات ممتاز خود، این مسئولیت را به خوبی اداره خواهند کرد. همکاران محترم اعم از کارمندان، کارگران، خانم‌ها و آقایان، مطمئن باشند که ایشان با کفایت کامل امور را پیش خواهند برد.

محمدی گلپایگانی خطاب به کارکنان روزنامه اطلاعات با تاکید بر اینکه شما در حوزه اطلاع‌رسانی، رساننده رسالات الهی هستید، بیان کرد: باید بدانید که یکی از ابزارهای اصلی قدرت در دست مستکبران، تبلیغات است. ببینید موجود انسان‌نمایی به نام نتانیاهو در غزه چه فجایعی مرتکب می‌شود. حتی هیتلر نیز با همه جنایاتش، نوزادان را نمی‌کشت. اما اکنون برای توجیه این جنایات، رسانه‌های صوتی و تصویری و مطبوعاتی در خدمت آن‌ها قرار گرفته‌اند.

وی افزود: علت موفقیت پیامبر اسلام (ص) در رسالت سنگین خود، خلق نیکو و ارتباط صادقانه با مردم بود. روزنامه اطلاعات نیز وظیفه‌ای تبلیغی دارد. در این مسیر، باید انگیزه‌ها قوی باشد، مطالب محکم بیان و نوشته شود و صداقت در قلم حفظ گردد. حقیقت را باید گفت، در نوشته‌ها، در مقالات، صداقت شرط نخست است و استقامت شرط دوم. نباید از قضاوت دیگران ترسید؛ اگر سخن حق است، فقط از خدا باید ترسید، نه از خلق.

به گزارش شفقنا حجت الاسلام عبدالرضا ایزدپناه با حکم رهبر انقلاب اسلامی به عنوان مدیر مسئول جدید روزنامه اطلاعات منصوب و مشغول به کار شده است. پیش از وی سیدعباس صالحی، وزیر فعلی فرهنگ و ارشاد اسلامی همزمان عهده دار این مسئولیت بود.

منبع: ایرنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 17
  • ترک

    تندروها در عمر خودشان یک کلمه حرف درست نزدند

    نظرات شما -
    • ناشناس

      کندروها چطور ؟

  • ناشناس

    بیا از پشت تریبون پائین سرمان درد گرفت.

  • مهدیار

    خب عزیزم ، شما که قدر قدرت ابر شوکت هستین ، می‌زدین تو دهنش ،التماسش رو رد میکردین !.🥴

  • ناشناس

    ما که التماسی نمی بینم شما در دنیای دیگر سیر می کنید

  • ابوالفضل

    ولی توی فضای رسانه ای هر روز داره شما رو به بمباران تهدید میکنه

    حالا چرا ما باید باور کنیم که متن نامه با التماس بوده؟

  • ناشناس

    نامه می نویسد التماس می کند؟ فکر کردین مردم مثل پا منبری های شما هستن و چیزی نمی فهمن؟

  • ناشناس

    آمریکا التماس می کند که بیایید مذاکره کنید تاسیسات هسته ای کشورتان را ما بمب باران نکنیم !!!!! خودتون هم باور می کنید؟

  • ناشناس

    التماس خخخخخخخخخهه

  • علی رشیدی

    چگونه است ، ..... منطقه التماس می‌کند سانتریفیوژها را منفجر نکنید

  • ناشناس

    خواهش میکنم التماس میکنم که با من مذاکرات کنید تا اقتصادتان را نابود و تاسیساتتان را بمباران نکنیم !

  • ناشناس

    حاجی هنوز اینترنت وصله و مردم اخبارخبرگزاری های دنیا را میخوانند ! اون ته مانده آبرو را نگه دارید بد نیست .

  • ناشناس

    چون دیگه طاقتش طاق شد
    نزدیک ۵۰ ساله
    که لقمه چرب و بزرگی از دست شون رفت
    نوکری بزرگ و تسلیم
    دل شون برای تجاوز و غارت و بی ناموسی در ایران تنگ شد
    دوست دارند ، طبق گذشته اقایی کنند و افسران و مسئولان ما گدایی
    دوست دارند نفت و گاز و منابع رو ببرند و دختران تهرانی به صف بشن و از بین شون انتخاب کنند
    دوست دارند بزنند بکشند تجاوز کنند و محاکمه نشوند
    دوست دارند سر در باشگاه های افسران شون در خاک ایران بنویسند ورود سگ و ایرانی ممنوع ، البته این بار سگ رو آزاد میزارند
    خلاصه فشار روشونه

  • ناشناس

    وقتی هنوز سنی نداشتیم یک حرفهایی میزدیم که امروز دلیلی خوب در بیان ضعف گذشته است بعبارتی ما هنوز هم هما ن کودکان دیروزیم.

  • ناشناس

    تهدیدتون کرد به ملت آمار وارونه ندید ترامپ دوماه فرصت داد

  • ناشناس

    چرا فکر میکنی میتونی مردم رو گول بزنی

    نظرات شما -
    • ناشناس

      این فکر رو نمیکنه
      چون قبلا گول اجانب و رسانه هاشون رو خوردی