توصیه هایی برای افرادی که به دنبال ترک سیگار هستند

بسیاری از افرادی که عادت به مصرف سیگار دارند بارها تلاش کرده اند تا استعمال این ماده دخانی را ترک کنند اما موفق نبوده اند.

توصیه هایی برای افرادی که به دنبال ترک سیگار هستند

استعمال سیگار فاکتور خطرزا در ابتلا به نوع شدید بیماری کووید-۱۹ است و به همین دلیل ترک این ماده دخانی نسبت به گذشته بیشتر اهمیت پیدا کرده است.

انجمن ریه آمریکا به افرادی که قصد دارند سیگار را ترک کنند توصیه هایی کرده است:

افراد سیگاری باید این موضوع را در ذهن داشته باشند که مصرف سیگار الکترونیکی به مفهوم ترک کردن نیست. سیگارهای الکترونیکی محصولات دخانی حاوی نیکوتین هستند که سازمان غذا دارو در آمریکا این محصول را به عنوان فاکتور کمک کننده در ترک سیگار تایید نکرده است.

همچنین به این افراد توصیه می شود که از تجربیات گذشته خود درس بگیرند. بیشتر مصرف کنندگان سیگار بارها تجربه ترک سیگار داشته اند اما زمانیکه شکست خورده اند از ادامه این کار ناامید شده اند. هرچند به این افراد توصیه می شود آنچه در تجربیات پیشین کمک کننده بوده را ارزیابی کنند و اگر ضرورت دارد در مواردی که موفق نبودند روش های متفاوتی را امتحان نمایند.

به افراد سیگاری توصیه می شود به تنهایی برای ترک سیگار اقدام نکنند. مراجعه به مراکز مشاوره در کنار مصرف دارو می تواند احتمال موفقیت آمیز بودن ترک سیگار را تا ۶۰ درصد افزایش دهد.

تمامی افراد سیگاری می توانند مصرف این ماده دخانی را ترک کنند. یافتن ترکیبی از تکنیک های صحیح و تسلیم نشدن به فرد کمک می کند تا مجدد به مصرف سیگار تمایل پیدا نکند.

به گفته متخصصان آمریکایی همه گیری بیماری کووید-۱۹ فرصتی را برای افراد فراهم کرده تا در صورت آمادگی داشتن، دلیل و حمایت مورد نیاز برای ترک سیگار را در اختیار داشته باشند.

با ترک سیگار وضعیت سلامت فرد بهبود یافته و ممکن است احتمال ابتلا به نوع شدید کووید-۱۹ نیز کاهش پیدا کند.

منبع: ایسنا

70

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • اسلام عزیزپور
    0

    حالا از شما می پرسم آیا پایش کردید که چند درصد افراد سیگاری به کوئد۱۹ مبتلا شدند, با توجه به شرایط و تبلغ سیگار این موضوع را انگار می کنند. براساس مستندات پزشکان متخصص عفونی وریه اقرار کردند که از اول امیدمی سال۹۸ تا امروز یک نفر سیگاری به ما مراجعه نکردند که وریروس کرونا گرفتیم. علتش, مواد افیونی بنام تن در سیگار از زهر ,زهرتر است در گلوی سیگاری اجازه عبور ویروس گرونا را به داخل ریه نمی دهند. فعلا هیچ سیگاری به کرونا ویروس مبتلا نشدند.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها