فرمانده مقابله با کرونا در تهران:
هرگونه کاهش در رفتارهای بهداشتی عواقب خود را خواهد داشت/شناسایی ۱۷۵ بیمار جدید در تهران
فرمانده مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: به نظر میرسد وضعیت به تعادل نسبی رسیده، اما هرگونه کاهش در رفتارهای بهداشتی مردم تهران عواقب خود را خواهد داشت.
علیرضا زالی (فرمانده عملیات مدیریت مقابله با کرونا در کلانشهر تهران ) گفت: در ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۱۷۵ بیمار جدید در بیمارستانهای تهران بستری و ۵۷ بیمار در بخشهای ویژه بستری شدند و در مقابل ۱۷۸ بیمار نیز ترخیص شده اند.
وی در ادامه افزود: روز گذشته (جمعه) کمترین میزان مراجعه را داشتیم و حدود منفی ۸ درصد کاهش میزان مراجعه درمانی را شاهد بوده ایم.
فرمانده مقابله با کرونا درکلانشهر تهران افزود: به نظر میرسد وضعیت به تعادل نسبی رسیده است بنابراین حفظ شرایط با به گونهای باشد که به سمت بالابردن بینش نسبت به ویروس باشد.
زالی گفت: هرگونه کاهش در رفتارهای بهداشتی عواقب خود را خواهد داشت بنابراین برای حفظ شرایط باید میزان ورودی به بخشهای مختلف بیمارستانها را تغییر داد طبیعتا باید شرایط مناسب با ایجاد پروتکل اهای بهداشتی بخصوص در بیمارستانهای دولتی اجرا شود همچنین اجرای غربالگری قبل از عمل جراحی و فاصله گذاری اجتماعی و کم کردن مراجعات حضوری بتوانیم از بیماران دیگر نیز پذیرش داشته باشیم.
منبع: انتخاب
22
پنهان کردن علت حقیقی بلایا درد و ابتلا را طولانی تر می کند --- پنهان کردن غفلت مردم در باره ی نقش یقینی مثبت و منفی خداوند و دین در بروز و افزایش و کاهش و زوال بلایای طبیعی که به رفتار مثبت و منفی بشر ارتباط ناگسستنی دارد بجز طولانی تر شدن بلایا بعلت این غفلت و عدم اقدام مردم به پیش گیریهای خدا پسندانه ی لازم و بجز ادامه و تشدید بلایا بازده دیگری ندارد.