هر آنچه که لازم است در خصوص شروع یک رابطه عاطفی بدانید

بعضی از افراد هستند که از شروع رابطه عاطفی هراسانند. زمانی که صحبت از عشق و عاشقی می‌شود، آن‌ها یاد دل شکستگی، طرد شدن، حسادت، عدم تمرکز و دوری می‌افتند. اما آیا این موارد دلایل خوبی برای عدم شروع یک رابطه عاطفی ست؟

هر آنچه که لازم است در خصوص شروع یک رابطه عاطفی بدانید
با ما همراه باشید تا علل این کناره گیری را بررسی کنیم:
 
فرد مناسبی برای خود پیدا نمی‌کنید
این ترس، از بدترین و واقعی‌ترین ترس هاست. اگر شما بدانید که فرد مقابل تان گزینه مناسبی برای شما نیست، طبیعی ست که از وابسته شدن به او بترسید. به عنوان مثال شما عاشق همکار یا استادتان می‌شوید، اما مطمئن هستید که این عشق سرانجامی نخواهد داشت. اگر به هر دلیلی احساس کردید که فرد مقابل تان نمی‌تواند شریک زندگی ایده آلی برای شما باشد، بهتر است که همان ابتدا جلوی احساس تان را بگیرید تا کسی در این بین آسیب نبیند.

شکست عشقی خوردید
یکی از رایج‌ترین علت‌های ترس افراد از شروع رابطه، تجربه‌های تلخ قبلی است. طبیعی ست که از دوباره عاشق شدن بترسید. چگونه می‌توان جلوی این ترس را گرفت؟ بهتر است که در این زمینه ریسک کنید. به قلبتان اجازه ورود افراد جدید را بدهید. بدانید که بدون عشق، شما لذت واقعی زندگی را درک نخواهید کرد. شما باید از تجربه‌های تلخ گذشته درس بگیرید، نه این که آن‌ها را سدی برای پیشرفت حال و آینده تان کنید.

احساس ضعف می‌کنید
زمانی که ما عاشق می‌شویم، احساس ضعف می‌کنیم. در واقع ما همه انرژی و توان مان را برای طرف مقابل می‌گذاریم، از این رو احساس می‌کنیم که خود ناتوانیم. در این شرایط اگر سعی کنید مسایل را ساده‌تر بگیرید و دست از کنترل تمام امور بردارید، می‌بینید که چقدر اعتماد به نفس تان بالاتر رفته و ریسک پذیرتر خواهید شد. شما باید اول از همه برای خود وقت بگذارید تا بتوانید انرژی مثبت تان را به دیگری هم انتقال دهید.

باید مستقل باشید
افرادی که ذاتا مستقل هستند یا آن‌هایی که قبلا از تکیه کردن به دیگری آسیب دیده اند، دوست ندارند به کسی وابسته شوند. این افراد چه از نظر مالی و چه از نظر احساسی، ترجیح می‌دهند که مستقل باشند. اگر کسی به آن‌ها دستور دهد و مدام از کارشان ایراد بگیرد، عصبی می‌شوند. اما باید بدانید که برقراری رابطه عاطفی به معنی از دست دادن استقلال نیست.
 

از رابطه داشتن نترسید


حوصله تجربه احساسات قبلی را ندارید
شاید فکر کنید که وارد رابطه شدن با فرد جدیدی، می‌تواند تمام احساسات و تجربیات قبلی شما را زنده کند، اما این طور نیست. اتفاقا اگر به فردی اجازه دهید که وارد قلب تان شود، می‌بینید که چگونه زخم‌های کهنه تان را درمان خواهد کرد. هر فردی و هر رابطه‌ای خصوصیات خاص خود را دارد، بنابراین هیچکس را با هم مقایسه نکنید و به خودتان فرصت تجربه احساسات جدید را بدهید، مطمئنا از این کار پشیمان نخواهید شد.

نمی‌توانید جر و بحث کنید
برقراری رابطه با دیگران که شخصیتی متفاوت از ما دارند هم آسان نیست. در واقع نمی‌توان تضمین کرد که هیچ مشکلی در رابطه شما بوجود نخواهد آمد. وجود اختلاف نظر در هر رابطه‌ای طبیعی ست، اما این شمایید که باید راه حل کردن آن را بلد باشید. تحقیقات نشان داده که بحث کردن در رابطه فواید زیادی دارد. به عنوان مثال باعث می‌شود که شما شخصیت طرف مقابل تان را بیشتر بشناسید، یا این که شما را در روابط تان و رو به رو شدن با مشکلات قوی‌تر می‌کند.

ترس از تغییر
افرادی که دوست دارند همیشه به یک رستوران بروند، همیشه یک غذا را سفارش دهند یا یک کانال تلویزیونی را ببینند، از تغییر هراسانند. این افراد ترجیح می‌دهند که در نقطه امن خود بمانند تا این که چیز‌های ناشناخته را کشف کنند. برقراری رابطه عاطفی نیز جزو یکی از همین تغییرات به حساب می‌آید. اما گاهی بیرون آمدن از لاک و تجربه کردن‌های جدید، همان چیزی ست که ما برای شادی بدان نیاز داریم؛ بنابراین هر تغییری بد نیست و برعکس می‌تواند لذت بیشتری را در زندگی مان ایجاد کند.

عشق را ضعف می‌دانید
برخی‌ها اعتقاد دارند که اگر به فردی ابراز علاقه یا توجه کنیم، قدرت مان را از دست داده ایم. این افراد ترجیح می‌دهند که وارد هیچ رابطه عاطفی نشوند، زیرا از احساس ضعف خود بیزارند. رابطه عاطفی یک رابطه ۵۰/۵۰ نیست، گاهی شما درصد توجه تان بیشتر می‌شود و گاهی طرف مقابل تان. با این اوصاف، دوست داشتن هرگز نشانه‌ای از ضعف نیست. شما باید بدون چشم داشت، به کسی که دوست اش دارید ابراز علاقه کنید. این کار از شما فرد قوی تری می‌سازد.

از انتهای رابطه می‌ترسید
اگر شما تجربه شکست عشقی را داشته اید یا حتی در اطراف تان زوج‌هایی که از هم جدا شده اند را دیده اید، ممکن است از این که این اتفاق برای شما هم بیافتد، بترسید و در نتیجه از هر نوع رابطه‌ای فراری باشید. اما این را بدانید که همه چیز به شما باز می‌گردد. اگر هر بار که به فکر شروع رابطه‌ای هستید این جمله در ذهن تان ظاهر شد که «اگر رابطه عاطفی من یک روزی تمام شود، چه؟»، چرا خودتان این قانون را نمی‌شکنید؟ زوج‌های زیادی هستند که با گذشت سال‌ها هنوز هم در کنار هم شاد زندگی می‌کنند؛ بنابراین مثبت اندیش باشید این لذت را برای آینده‌ای که قابل پیش بینی نیست، از خودتان دریغ نکنید.

 

منبع: برترین ها
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس
    0

    نکته قابل تامل اینه که در ابتدا حتما بصورت منطقی و احساسی توامان به این فکر کنید که این اختلافات که باعث جدایی شده چقدر عمیق و جدیه در خیلی از مواقع یه سو تفاهم یا انتقال بد مفاهیم یا عدم مهارت در رابطه بدلیل عدم شناخت جنسیتی و… باعث برداشت منفی یکی از طرفین میشه قبل اینکه تمام راه های ارتباطی رو ببندید و تلاش کنید تا برای فراموشی اقدام کنید حتما و حتما تز این موضوع اطمینان حاصل کنید و اگه در حال حاضر هم متوجه اشتباهتون شدید حتی اگر وارد رابطه واکنشی هم شده اید سریعا بدون عذر و بهونه از رابطه ناسالمی که توش رفتید بیرون بیاین دقیقا این رابطه مثل باتلاقه که کم کم شما رو غرق میکنه اگه از همه لحاظ مطمن شدید که این جدایی عجولانه بوده و بدلیل برداشت منفی ایجاد شده حتما بدون غرور و لجبازی حضورا باهم صحبت کنید و فرصت جبران بهم بدید در خیلی از مواقع حتی اگه طلاق توافقی هم صورت گرفته باشه و طرفین هیچ احساسی بهم هم نداشته باشن یعنی نه تنها عشق بلکه هیچ احساس مثبتی نسبت بهم نداشته باشن هم مدتی حدود 6 ماه تا یکسال زمان میبره که مراحل سوگ طی بشه تازه این جدایی شکست عشقی محسوب نمیشه حالا شما تصور کنید فشار روحی پارتنرهای عاشق مخصوصا بخاطر سو برداشت چقدر میتونه لطمه و صدمه و حسرت ایجاد کنه بخاطر همین موضوعه که تا زمانی که کاملا با خودتون از همه لحاظ کنار نیومدید و به تعادل احساسی و منطقی و مستدل نرسیده اید تحت هیچ عنوان وارد هیچ رابطه ای نشید چون باعث میشه خیلی سریع به بن بست برسید با وابستگی مبارزه کنید نذارید فرصتی که جهت شناخت در اختیارتون هست رو بجای وقت گذاشتن برای شناخت طرف مقابل به فکر ایجاد علقه و رابطه عمیق و وابستگی بشه چون وابستگی باعث میشه احساسات و هیجاناتتون بر منطقتون چیره بشه و نتونید تصمیم واقع بینانه بگیرید و در کل تا زمانی که قلبا عاشق طرفتون نیستید تو یه عشق یه طرفه نمونید تو معذوریت قرار نگیرید یا از نظر مذهبی و اعتقادی هم کفو و برابر نیستید سریعا از رابطه خارج بشید چرا که شما تو یه رابطه هدفتون زندگی کردن باهم تا آخر عمرتونه یجودی هویتتون یکی میشه این مسایل رو حتما جدی بگیرید بخاطر تنهایی وارد یه رابطه بد و ناسالم و سمی نشید در اینصورت بیشتر و بیشتر احساس تنهایی و متعاقب اون احساس بی ارزشی و پوچی و نا امیدی از زندگی و آینده و سرخوردگی میشید بخاطر خلا عاطفی یا جنسی هم وارد رابطه نشید بطور کل به حرف دلتون گوش بدید و بخاطر خودتون وارد رابطه بشید نه بخاطر توصیه خانواده یا دوستان قطعا خودتون باید به ندای درونیتون پاسخ بدید با افراد دارای صلاحیت مشورت کنید ولی در نهایت شما هستید که میخوان برای یه عمر با شرک عاطفیتون زندگی کنید مخصوصا قابل توجه افرادی که قبلا تجربه رابطه ناموفق رو داشتن البته با چاشنی منطق به مسایل مادی هم تا حدودی توجه کنید حتما قبل از ورود به رابطه و ازدواج نظر تعدادی از روانشناسان حوزه تخصصی ازدواج و رابطه جویا بشید ممنون از شما

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها