حفظ حریم خصوصی نوجوان، در عین نظارت و اعتماد

تمایل به حفظ حریم خصوصی بخش طبیعی از نوجوانی است. در عین حال نوجوانان هنوز هم به حمایت شما نیاز دارند تا تصمیمات خوبی بگیرند.

حفظ حریم خصوصی نوجوان، در عین نظارت و اعتماد

برای یافتن تعادل بین نیاز فرزند شما به حریم خصوصی و نیاز شما به دانستن آنچه در حال وقوع است، کلید اعتماد است.

حریم خصوصی نوجوان و اعتماد پدر و مادر

حریم خصوصی

همانطور که فرزند شما بزرگتر می شود، او نیاز به حفظ حریم خصوصی و فضای شخصی و روحی بیشتری دارد.

فرزند شما با چالش های بزرگ نوجوان مواجه است، از قبیل انجام کارهای شخصی. او همچنین تواناییهای فیزیکی و تفکر جدیدی را به وجود می آورد و منافع اجتماعی جدید را توسعه می دهد. در حال یادگیری بخشی از تبدیل شدن به یک بزرگسال، است که با استقلال و مسئولیت به این چالش ها می پردازد

محرمانه

احتیاج به حفظ حریم خصوصی بیشتر لزوما به این معنی نیست که فرزند شما چیزی برای پنهان کردن دارد. محرمانگی همراه با توسعه استقلال همراه است - این بخش طبیعی نوجوانی است.اما با این وجود، شدت در محرمانه بودن می تواند یک پرچم قرمز باشد.

اگر یک کودک ساعت ها در اتاق خود صرف می کند، هرگز نمیخواهد صحبت کند حتی زمانی که می خواهید با او ارتباط برقرار کنید می تواند یک نشانه هشدار دهنده افسردگی، اضطراب، سیگار کشیدن، الکل یا سایر مواد مخدر یا سایر فعالیت های مشکوک باشد همچنین می تواند این باشد که کودک زمان زیادی صرف کامپیوتر و یا اینترنت می کند.

نظارت برنوجوانان برای مقابله با دنیای بالغ

به عنوان مثال، مغز نوجوان هنوز در حال توسعه است. این بدان معنی است که نوجوانان گاهی اوقات تصمیم گیری های سریع را انجام می دهند و همیشه به عواقب رفتار خودفکر نمی کنند. این ممکن است آنها را در معرض خطر قرار دهد.بنابراین فرزند شما هنوز به مشاوره و حمایت شما نیاز دارد. او به شما نیاز دارد تا با او ارتباط برقرار کنید.

اما چون نوجوانان نیز به حفظ حریم خصوصی و استقلال نیاز دارند، لازم است فرزندتان را از زمانیکه او جوانتر است، به طور متفاوتی نظارت کنید.

احترام به حریم خصوصی فرزند شما

از خودتان بپرسید که آنچه شما واقعا باید بدانید ممکن است به شما کمک کند که در آن مرز زمانی که مربوط به حریم خصوصی فرزند شما می شود کار کنید.

بعضی چیزهایی که باید بدانید ,کودک شما به یک میهمانی دعوت شده باید بدانید کجا دعوت است و چگونه به آنجا خواهد رفت ادرس جایی که می خواهد برود صحبت هایی که او با دوستانش می کند کاملا خصوصی است و جزو حریم خصوصی او محسوب می شود

راه های عملی شما می توانید به حریم خصوصی فرزندتان احترام بگذارید:

در زدن قبل از رفتن به اتاق فرزندتان
قبل از جستجو یا برداشتن چیزهایی از کیف مدرسه از او بپرسید.
سوال کنید که آیا فرزند شما می خواهد شما را در آنجا باشید وقتی دکتر او را معاینه می کند.

همچنین ممکن است بخواهید در مورد شرایطی که نیاز دارید از مرزهای مورد توافق عبور کنید صحبت کنید. به عنوان مثال، این می تواند زمانی باشد که شما واقعا نگران هستید که چیزی در موردرفتار فرزندتان درست نیست.

به حریم خصوصی فرزندتان احترام بگذارید.

گوش دادن به مکالمات تلفنی او
نگاه کردن به چیزهایی که در اتاقش یا در کمدش است
خواندن دفتر خاطرات او و یا چک کردن حساب ایمیلش
بهترین نظارت بر پایه اعتماد و ارتباط با فرزند شما است. هنگامی که ارتباطات روزمره خوب دارید، فرزندتان احتمال بیشتری دارد که آنچه را که دارد، به اشتراک بگذارد.

قوانین خانواده و روال

از او بخواهید تا به شما بگوید که او به خانه رسیده ودر خانه است. این یک درخواست منطقی است.
از چیزی که کودک شما می خواند، و چه برنامه هایی از تلویزیون تماشا می کند در رایانه یا اینترنت چی جستجو می کند آگاه باشید. گذاشتن تلویزیون و رایانه ها در مناطق مشترک خانه به شما کمک می کند. این هم یک ایده خوب است چه میزان از زمان را کودک شما در حال تماشا است،نشان میدهد.
اگر شما برخی از انتظارات را در مورد آنچه که در سال های اولیه نوجوانی باید بدانید، تنظیم کنید، فرزند شما این انتظارات را از زمانی که او بزرگتر می شود، تحمل می کند. به عنوان مثال، او قبول می کند که شما جایی که او می رود و زمانی که او به خانه می رود،باید بداند او عادت به اشتراک گذاری این اطلاعات را زمانی که او جوان تر است، می کند.
در تماس با فرزندتان باشید.

هنگامی که کودک شما شروع به صحبت می کند، به طور جدی به کودک خود گوش دهید. این پیامی است که شما علاقه مند به آنچه که در زندگی او اتفاق می افتد را می فرستد.
می توانید یک شام خانوادگی بگذارید، ممکن است فرصت خوبی برای بحث در مورد اتفاقات روزانه باشد.
اگر از رفتار فرزندتان آگاه هستید، تشخیص تغییرات رفتاری را که ممکن است مشکلی را نشان دهد، آسانتر می شود .
شما اگربا مدرسه و معلمان فرزندتان ارتباط خوبی داشته باشید پیشرفت تکالیف و مدیریت فرزند خود بسیار راحت اطلاع خواهید داشت .
شناخت دوستان فرزندتان و دادن فضایی در خانه به آنها , به شما کمک می کند تا با دوستان و روابط فرزندتان ارتباط برقرار کنید و همیشه از آنها درخواست نکنید. برقراری ارتباط با والدین دوستان فرزندتان می تواند به ایجاد یک محیط امن برای فرزند خود کمک می کند و به شما در پیگیری فعالیت های آنها کمک کند.
سعی کنید از تضعیف اعتماد به نفس فرزندتان یا حریم خصوصی او جلوگیری کنید. اما به یاد داشته باشید که ممکن است زمان هایی وجود داشته باشد که شما نیاز دارید که به طور محرمانه اطلاعات بپرسید

رسیدگی به نقض اعتماد
فرزند شما ممکن است اعتماد شما را از بین ببرد و یا از حریم خصوصی خود سوء استفاده کند.

برای هر بار نقض, شما می توانید یک امتیاز را بردارید .به عنوان مثال، زمان های استفاده از تلویزیون یا کامپیوتر را کم کنید شما همچنین ممکن است نیاز به مراقبت بیشتر فرزندتان برای مدت زمانی داشته باشید تا بتوانید اعتماد را دوباره بدست آورد.

برای نقض عمده اعتماد، و یا نقض که اتفاق می افتد، شما و فرزندتان نیاز به بازنگری اعتماد در طول زمان دارند. ممکن است لازم باشد از استراتژی هایی مانند:

ممنوعیت فعالیت های اجتماعی برای یک دوره زمانی
از دست دادن امتیازات
محروم از رفتن به مکانهای تفریحی
توقف پول جیبی کودک شما.
شما می توانید در مورد راه های عملی که فرزند شما می تواند اعتماد خود را به دست آورد صحبت کنید - به عنوان مثال، نشان دهید که او می تواند مسئول وظایف خاصی در طول زمان باشد اجازه دهید فرزند شما بداند که شما هنوز هم او را دوست دارید حتی اگر شما در رفتار او نا امید شده باشید کمک خواهد کرد که او گزاف گویی و از اشتباهات خود درس بگیرند.

مزایای نظارت
نظارت بر فرزندتان ارزش تلاش دارد. نوجوانان که والدین آنها را به خوبی کنترل می کنند:

به احتمال زیاد در رفتارهای ضد اجتماعی دخالت نمی کنند - به عنوان مثال، سرقت و یا خشونت
از نوشیدن یا مصرف مواد مخدر در امان خواهند ماند
احتمال بیشتری دارند که اعتماد به نفس بالایی داشته باشند
نتایج بهتر مدرسه و نرخ پایین تحصیلات و تعلیق در مدرسه از مزایای نظارت می توان برشمرد

نکته 1: نگه داشتن خطوط ارتباطی باز برای ارتباط شما با فرزند نوجوان مهم است. راهنمای تعاملی سخن گفتن با نوجوانان شما نشان می دهد که چگونه رویکردهای مختلف ارتباط با نوجوانان می توانند نتایج متفاوتی کسب کنند.

نکته 2: نظارت بیش از حد میتواند پیامی به فرزندتان دهد که به آنها اعتماد ندارید، ارسال کنید. وقتی فرزندتان را در یک محیط اعتماد کننده نظارت می شود، آنچه را که او نیاز دارد،به او می دهید اگر بخواهد یاد بگیرد که چگونه تصمیم های خوبی بگیرد و مسئولانه رفتار کند.

بیشتر بخوانید:

همه چیز درباره تحولات دوران نوجوانی

والدین آگاه، نوجوان موفق می‌سازند

منبع: دردانم

46

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها