آنر واچ مجیک معرفی شد

به‌دنبال معرفی واچ جی‌تی توسط هواوی، آنر نیز ساعاتی پیش به‌صورت رسمی از ساعت هوشمند جدید خود به‌نام آنر واچ مجیک رونمایی کرد.

آنر واچ مجیک معرفی شد

این ساعت که از سیستم‌عامل اختصاصی Light OS استفاده می‌کند، کوچک‌تر از واچ جی‌تی هواوی است و نسبت به آن، امکانات کمتری دارد؛ همین موارد، آنر واچ مجیک را به یک ساعت مقرون‌به‌صرفه تبدیل کرده است.

ساعت Honor Watch Magic به نمایشگر ۱.۲ اینچ از نوع AMOLED مجهز شده است؛ در مقایسه‌ای کوتاه متوجه می‌شویم که واچ جی‌تی هواوی، از نمایشگر ۱.۳۹ اینچ بهره می‌برد.

علاوه بر این‌ها، در نمایشگر هر دو ساعت شاهد تراکم پیکسلی ۳۲۶ پیکسل در هر اینچ هستیم. باتری واچ مجیک دارای ظرفیت ۱۷۸ میلی‌آمپر ساعت است؛ این باتری می‌تواند برای انجام کارهای معمولی، تا یک هفته دوام بیاورد (گفتنی است که Watch GT از باتری ۴۲۰ میلی‌آمپرساعتی بهره‌مند است).

این ساعت هوشمند جدید در مقابل نفوذ آب تا فشار پنج اتمسفر مقاوم است و این یعنی کاربر می‌تواند به‌هنگام شنا کردن، آن را به دست خود ببندد.

به‌علاوه، آنر واچ مجیک به حسگر سنجش ضربان قلب هم مجهز شده است و از موقعیت‌یاب‌های پیشرفته نظیر GLONASS ،GPS و Galileo بهره می‌برد؛ در ضمن این ساعت از Huawei Pay هم پشتیبانی می‌کند.

ساعت جدید آنر تنها ۹.۸ میلی‌متر قطر دارد، بدنه‌‌اش از جنس فولاد ضد زنگ ۳۱۶L و پلاستیک است و در آن هیچ‌گونه سرامیکی دیده نمی‌شود. همچنین این ساعت هوشمند از اکثر بندهای QuickFit هم پشتیبانی می‌کند.

فروش ساعت آنر واچ مجیک از ساعاتی دیگر در چین آغاز خواهد شد. این ساعت که قرار است حدودا ۱۵۰ یورو قیمت داشته باشد، در دو رنگ مشکی گدازه‌ای و نقره‌ای مهتابی، عرضه خواهد شد. البته یک نسخه‌ی ویژه از این ساعت نیز قرار است با رنگ خاکستری به فروش برسد.

منبع: زومیت

1696

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید