روابط اجتماعی بر سلامت سالمندان چه تاثیری دارد؟

چند ماه قبل دانشمندان ثابت کرده بودند که قشر بیرونی مغز این افراد از همسالانشان بزرگتر است و حالا مشخص شده که توانایی‌های اجتماعی این دسته از سالمندان نیز از دیگران قویتر است.

روابط اجتماعی بر سلامت سالمندان چه تاثیری دارد؟

به گزارش خبر فوری و به نقل از دیجیاتو، محققان برای پی بردن به تاثیر روابط اجتماعی بر روی مغز این افراد،31 فرد معمولی بالای 80 سال و 19 فرد کهنسال دیگر که از قوای شناختی خوبی برخوردار بوده اند را مورد مطالعه قرار داده اند.

«امیلی روگالسکی» دانشیار عصب شناسی دانشگاه «فینبرگ» و محقق اصلی این مطالعه می گوید:محققان قبلا به نقش روابط اجتماعی در کاهش سرعت تحلیل قوای شناختی پی برده بودند و این تحقیق نیز آن را اثبات می کند.


گفتنی است در مطالعه ای دیگر ثابت شده که مغز این افراد به ویزه در قشر بیرونی که عمدتا از سلول های خاکستری تشکیل شده و عصب های فراوانی در آن وجود دارند، از مغز همسالنشان بزرگتر است.

دانشمندان برای اینکه مشخص کنند که مغز این افراد از بدو تولد نسبت به دیگران بزرگتر بوده یا اینکه کمتر تحلیل رفته، مطالعه ای را روی 24 فرد مسن با توان شناختی بالا و 12 فرد مسن عادی انجام داده اند.

جامعه امروزی با مشکل افزایش سالمند دست و پنجه نرم می کند که یکی از مشکلات آن کاهش قدرت حافظه و توانایی شناختی در سنین بالا است، اما با استفاده از یافته های این تحقیقات می توان راهکارهایی را برای پیشگیری از تحلیل قوای شناختی سالمندان در نظر گرفت.

33

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها