2 مصدوم تصادف رانندگی با بالگرد اورژانس کردستان منتقل شدند

مدیر اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: بالگرد اورژانس 2 مصدوم بدحال تصادف رانندگی را به مرکز درمانی بعثت سنندج منتقل کرد.

2 مصدوم تصادف رانندگی با بالگرد اورژانس کردستان منتقل شدند

مصطفی فرامرزی اظهار داشت: ظهر امروز برخورد یک دستگاه پیکان با سواری روآ در مسیر حسین آباد به سیاسران در نزدیکی سنندج پنج مصدوم و 2 کشته بجا گذاشت.

وی افزود: بلافاصله پس از تماس با اورژانس 115، سه دستگاه آمبولانس همراه با کارشناسان مرکز به محل حادثه اعزام و سه نفر از مصدومان را برای مداوا به بیمارستان کوثر منتقل کردند.

مدیر اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان اضافه کرد: 2 نفر از مصدومان این تصادف که بدحال بودند با استفاده از بالگرد و با انجام 2 ماموریت به بیمارستان انتقال داده شدند.

وی با بیان اینکه یک نفر دیگر از سرنشینان این حادثه در زمان انتقال با آمبولانس جان باخت، یادآور شد: در حال حاضر مصدومان انتقالی در بیمارستان کوثر بستری و تحت مداوا هستند.

اورژانس 115 کردستان دارای 58 پایگاه شهری و جاده ای، 2 پایگاه موتورلانس، یک پایگاه اورژانس هوایی و یک اتوبوس آمبولانس است.

منبع: ایرنا

1696

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید