کلاهبرداری ۲۵ میلیارد ریالی با شهاب‌سنگ‌های تقلبی!

فرمانده انتظامی شهرستان الیگودرز از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که با ترفند فروش سنگ‌های زینتی و شهاب‌سنگ‌های تقلبی، مرتکب کلاهبرداری به ارزش ۲۵ میلیارد ریال شده بود.

کلاهبرداری ۲۵ میلیارد ریالی با شهاب‌سنگ‌های تقلبی!

سرهنگ علی اسدالهی، بعدازظهر چهارشنبه در تشریح جزئیات این پرونده به رسانه‌ها اظهار داشت: در پی ارجاع شکایتی با موضوع کلاهبرداری از طریق فروش سنگ‌های زینتی و شهاب‌سنگ‌های تقلبی، رسیدگی تخصصی به موضوع در دستور کار مأموران پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت.

شناسایی متهم با تحقیقات تخصصی پلیس

فرمانده انتظامی الیگودرز افزود: مأموران با انجام تحقیقات تخصصی و اقدامات اطلاعاتی، موفق شدند هویت فرد موردنظر را شناسایی کنند.

اسدالهی ادامه داد: پس از هماهنگی با مراجع قضائی، مأموران در عملیاتی ضربتی به مخفیگاه متهم مراجعه کرده و وی را دستگیر کردند.

کشف سنگ‌های زینتی و شهاب‌سنگ‌های تقلبی

وی با اشاره به بازرسی از مخفیگاه متهم تصریح کرد: در جریان این بازرسی، چندین قطعه سنگ زینتی و شهاب‌سنگ تقلبی که به‌صورت ماهرانه ساخته شده بودند، کشف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان الیگودرز ارزش کلاهبرداری صورت‌گرفته در این پرونده را ۲۵ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: متهم پس از تکمیل تحقیقات و جمع‌آوری مستندات لازم، برای طی مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.

هشدار پلیس درباره خرید اشیای زینتی و عتیقه

اسدالهی در پایان با هشدار نسبت به شیوه‌های فریبکارانه افراد سودجو خاطرنشان کرد: برخی افراد با وعده‌های دروغین و تبلیغات وسوسه‌انگیز، درصدد کسب منافع نامشروع هستند و شهروندان باید در معاملات خود هوشیاری لازم را داشته باشند.

وی از مردم خواست از خرید اشیای زینتی، قدیمی و عتیقه از افراد ناشناس خودداری کنند و در صورت مشاهده موارد مشکوک، موضوع را از طریق سامانه فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

 

منبع: مهر
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید