مردی همسر بزرگ تر از خودش را خفه کرد

مرد۵۷ ساله ای درمشهد ،همسر ۶۱ ساله اش را درحالی با روسری خفه کرد که قصد داشت به زندگی خودش نیزپایان دهد اما با رسیدن ماموران انتظامی ازمرگ نجات یافت.

مردی همسر بزرگ تر از خودش را خفه کرد

این حادثه تلخ صبح روز دوشنبه گذشته هنگامی فاش شد که یکی از بستگان زن۶۱ساله طبق معمول برای بافتن قالی به منزل وی درخیابان پورسینا آمد اما هرچه زنگ منزل را به صدا درآورد کسی پاسخگو نبود.

این زن که هرروز صبح با «الف»کناردارقالی می نشستند، خیلی نگران نشد وبا کلیدی که همراه داشت درمنزل را گشود و به داخل رفت اما صحنه ای دلخراش وتکان دهنده، او را درجای خودمیخکوب کرد.«الف» با بسته شدن روسری(شال) به دورگردنش به قتل رسیده و «محمد الف»(شوهرزن۶۱ساله)نیزدرحالی که خون ازدستش جاری بود روی متکای وسط پذیرایی با مرگ دست وپنجه نرم می کرد.

d95c0165-84ab-425a-8616-09a1cded5403

طولی نکشید که زن مذکور با پلیس ونیروهای امدادی تماس گرفت و بدین ترتیب با حضورنیروهای انتظامی درپلاک۶۴ ،ماجرای جنایتی هولناک فاش شد و مرد۵۷ ساله نیز به مرکزدرمانی انتقال یافت.

دقایقی بعد ودرحالی که عقربه های ساعت به ۹ وسی دقیقه صبح نزدیک می شد،قاضی ویژه قتل عمد مشهد به همراه گروهی از کارآگاهان اداره جنایی به محل وقوع حادثه درشهرک شهید رجایی رسیدند و این گونه بررسی های تخصصی آغاز شد.

تحقیقات میدانی قاضی دکترصادق صفری بیانگرآن بود که «محمد-الف» به دلیل اختلافات شدید خانوادگی ابتدا همسر۶۱ساله اش را با شال زنانه خفه کرده وسپس با تیغ رگ دستش را زده است تا به زندگی خود نیز پایان دهد.

با دستورهای ویژه قاضی شعبه۲۵۵دادسرای عمومی وانقلاب مشهد ،بررسی های تخصصی ستوان علی سیفی(افسرپرونده)برای رمزگشایی ازاین ماجرای تکان دهنده ادامه دارد.

منبع: خراسان
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید