مرگ مرموز مرد معتاد در آشپزخانه منزل مسکونی
مرد ۴۳ ساله معتادی در آشپزخانه منزل مسکونی اش درحالی به طرز مشکوکی جان باخت که آثاری از جراحت های سطحی بر پیکر وی وجود داشت. بنابراین تحقیقات قضایی با دستور قاضی دکتر صادق صفری (قاضی ویژه قتل عمد مشهد) برای کشف راز مرگ وی آغاز شد.
این ماجرای دلهره آور شب پنج شنبه گذشته در خیابان توس ۳۳ رخ داد و همسر مقتول در پاسخ به سوالات تخصصی قاضی ویژه قتل عمد ادعا کرد: از ۷ سال قبل به عقد موقت «سینا» درآمدم اما او هیچ گاه در خانه نبود و بیشتر اوقات را در منزل مادرش سپری می کرد.

هفته قبل باد فتق عمل کرد و بعد از چند ماه به خانه من آمد؛ دیدم حال مناسبی ندارد. خواستم او را نزد پزشک ببرم ولی راضی نشد و اصرار کرد که برایش مواد مخدر تهیه کنم. من هم نیم ساعتی به دنبال مواد در بیرون از منزل گشتم اما کسی را پیدا نکردم.
زمانی که به خانه بازگشتم او خودش را روی زمین انداخته و لوازم آشپزخانه هم کاملا به هم ریخته بود به همین خاطر به اورژانس زنگ زدم و از همسایگان کمک خواستم.


وی در پاسخ به سوال قاضی باتجربه شعبه ۲۵۵ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد که پرسید پس چرا در همان هنگام با یک وکیل تماس گرفته اید؟ نیز گفت: می خواستم بپرسم بعد از مرگ شوهرم وضعیت مهریه من چه می شود.
با انتقال جسد این مرد۴۳ ساله به پزشکی قانونی ،رازگشایی از علت مرگ وی آغاز شد.