دستگیری دزدان قمارباز با تیراندازی پلیس

اعضای یک باند بزرگ سرقت خودرو و قطعات و محتویات در حالی با تیراندازی ماهرانه ماموران کلانتری شفای مشهد دستگیر شدند که دامنه تحقیقات به لانه قماربازی آن ها با اموال سرقتی رسید و بدین ترتیب دزدان قمارباز «آزادی» خود را باختند.

دستگیری دزدان قمارباز با تیراندازی پلیس

ماموران کلانتری شفای مشهد که با تقویت گشت های انتظامی پیشگیری ازجرم ، عملیات گسترده ای را با هدایت ونظارت مستقیم سرگرداحسان سبکبار (رئیس کلانتری شفا) برای شناسایی مجرمان و مراقبت از اموال مردم آغاز کرده اند، هنگام انجام ماموریت در اطراف میدان خیام به پرایدی مشکوک شدند که پلاک آن به طور اصولی روی خودرو نصب نشده بود.

ماموران بر اساس تجربیات پلیسی خود بلافاصله شماره پلاک را از مرکز فرماندهی استعلام کردند و خیلی زود دریافتند که خودروی پراید سرقتی است و در فهرست سیاه پلیس قرار دارد.

در این شرایط وقتی نیروهای انتظامی به طرف پراید حرکت کردند ناگهان راننده ۳۸ساله پدال گاز را فشرد و به همراه سرنشین ۴۰ ساله از مسیر حاشیه ای بزرگراه گریختند.

ماموران که حالا تردیدی نداشتند با سارقان خودرو برخورد کرده اند پس از دادن اخطارهای قانونی دست به سلاح بردند و با شلیک تیر هوایی، تلاش کردند تا راننده را متوقف کنند اما او همچنان با حرکات دلهره آمیز به فرار ادامه داد تا این که بالاخره با دستور رئیس کلانتری، لوله سلاح کلت را به سوی لاستیک خودرو نشانه رفت و با تیراندازی در مکانی مناسب، لاستیک خودرو پنچر شد اما راننده جوان در حالی با رها کردن خودرو و با پای پیاده از میان خودروهای عبوری گریخت که سرنشین ۴۰ ساله در محاصره قرار گرفت و دستگیر شد.

از سوی دیگر عوامل انتظامی با بهره گیری از توان رزمی و دفاعی خود، فقط طی چند دقیقه مسیر فرار راننده را سدکردند و او را نیز به دام انداختند.

با انتقال دو متهم سابقه دار به مقر انتظامی بازجویی های فنی آغاز و مشخص شد که بسیاری از قطعات قابل فروش خودروی پراید و اسناد و مدارک آن سرقت شده است.

در همین حال یک جفت پلاک پراید دیگر نیز از زیر صندلی عقب کشف شد که بررسی ها نشان داد، پلاک های کشف شده سابقه سرقت ندارند و دزدان حرفه ای از آن ها برای گمراه کردن پلیس و شهروندان بهره می گرفتند تا هنگام ارتکاب جرم شناسایی نشوند.

راننده پراید در این باره به ماموران گفت: پلاک ها متعلق به پراید یکی از همدستان مان است که هم اکنون به اتهام سرقت در زندان به سرمی برد و دوستم «مرتضی» پلاک خودروی او را برای سرقت قطعات داخلی پراید سرقتی گذاشت.

وی اضافه کرد: لوازمی را هم که از پراید سرقتی باز کرده ایم به مالخر عضو باند فروخته ایم که تعمیرگاه مکانیکی دارد. به دنبال اعترافات دو متهم مذکور عملیات پلیس وارد مرحله جدیدی شد و آن ها با کسب مجوزهای قضایی، «مجتبی» (مالخر) را در حالی دستگیر کردند که در بازرسی از تعمیرگاه وی حدود ۵۰ عدد باتری خودرو به همراه پخش و زاپاس سرقتی کشف شد و خودروی پراید بدون پلاک نیز از مخفی گاه دزدان به پارکینگ انتقال یافت اما ادامه تحقیقات بیانگر آن بود که اعضای سابقه دار این باند سرقت، پاتوقی در خیابان امام رضا(ع) دارند و اموال سرقتی را به آن جا منتقل می کنند.

بنابراین افسران دایره تجسس کلانتری در ادامه پیگیری این پرونده حساس، پاتوق مذکور را در حالی به محاصره درآوردند که یکی از پاتوق نشینان به محض مشاهده نیروهای انتظامی مقادیری مواد مخدر را بلعید اما باز هم ۲۱گرم هرویین به همراه یک دستگاه پخش سرقتی کشف و ۳ متهم دیگر دستگیر شدند.

راننده پراید با مشاهده دستگیری اعضای باند سرقت، به ناچار زوایای دیگری از تبهکاری های خود و همدستانش را لوداد و گفت: پراید را ۱۰ روز قبل از بولوار عبدالمطلب به سرقت بردیم اما نشانی همدستم را نمی دانم! وی که ۶ فقره سابقه کیفری دارد درباره سرقت عابربانک و برخی از اسناد خودروهای دیگر نیز گفت: عابر بانک متعلق به همان دوستم است که با من در سرقت پراید مشارکت داشت اما مدارک سمند را از منطقه رضاشهر و از داخل یک خودرو به سرقت بردیم.

«مرتضی» دیگر عضو باند دزدان سابقه دار هم گفت: من تراشکار هستم و ۴ فقره سابقه کیفری دارم و حدود ۱۰ روز قبل از زندان آزاد شدم اما از ماجرای پلاک های خودرو اطلاعی ندارم و دوستانم در این باره دروغ می گویند.

«ناصر» سرنشین ۴۰ ساله نیز که مدعی بود ۳ فقره سابقه کیفری دارد،گفت: با«هادی» (راننده پراید) دوست هستم و با یکدیگر برای خرید موادمخدر به منطقه سپاد رفته بودیم که هدف تیراندازی پلیس قرار گرفتیم.

«مجتبی» (مالخر) هم با بیان این که هفته قبل یک عدد جک و پخش سرقتی خودرو را خریداری کرده و اکنون پشیمان است، به افسران دایره تجسس کلانتری شفا گفت: ۵۰ باتری بی نشان را هم از مشتریان مغازه ام گرفته ام و از سرقتی بودن آن ها اطلاعی ندارم.

سرکرده پاتوق نشینان خلافکار نیز ابعاد دیگری از ماجرای قماربازی اعضای این باند سرقت را فاش کرد و گفت: ۲۱گرم موادمخدر کشف شده متعلق به من است اما پخش خودرو را «هادی» به منزل من آورد و در بازی قمار آن را باخت!

«جواد» یکی دیگر از اعضای این باند که ادعا می کند فقط یک فقره سابقه کیفری مربوط به ۸سال قبل دارد، از لوازم سرقتی ابراز بی اطلاعی کرد و افزود: من برای قمار بازی به منزل دوستم رفته بودم که در آن جا دستگیرشدم.

با توجه به گستردگی این باند سرقت، تلاش ماموران زبده تجسس برای ریشه یابی دیگر جرایم احتمالی آنان و دستگیری افراد مرتبط همچنان ادامه دارد.

منبع: اعتمادآنلاین
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید