دستگیری عاملان تیراندازی در شادگان بههمراه کشف ۴۴۴ فشنگ جنگی
فرمانده انتظامی شهرستان شادگان از دستگیری دو نفر از عاملان تیراندازیهای اخیر در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ روحاله عشیری در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی وقوع چند مورد تیراندازی در سطح شهرستان، موضوع بهصورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.
وی افزود: مأموران انتظامی با انجام اقدامات پلیسی و اشراف اطلاعاتی، موفق به شناسایی دو نفر از عاملان اصلی این تیراندازیها شدند و در عملیاتهای جداگانه و غافلگیرانه، متهمان را دستگیر کردند.
سرهنگ عشیری با اشاره به کشفیات این عملیاتها بیان کرد: در بازرسی از مخفیگاههای متهمان، تعداد ۴۴۴ فشنگ جنگی به همراه دو قبضه سلاح کلت کمری کشف شد.
فرمانده انتظامی شهرستان شادگان تصریح کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.
وی در پایان با تأکید بر برخورد قاطع پلیس با مخلان نظم و امنیت از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک، موضوع را از طریق شماره ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.