یک فروشگاه رکورد سرقت را کسب کرد!

محمد شیخ، صاحب فروشگاهی در گلاسگو، از تجربه‌ای بسیار دشوار در اولین سال فعالیت فروشگاهش خبر داده است.

یک فروشگاه رکورد سرقت را کسب کرد!

او می‌گوید فروشگاهش بیش از ۱۰۰ بار هدف سرقت قرار گرفته و با وجود گزارش همه این سرقت‌ها به پلیس، هیچ یک از سارقان تحت پیگرد قانونی قرار نگرفته‌اند.

کارکنان فروشگاه گاهی مورد آزار و حمله فیزیکی قرار می‌گیرند و سارقان حتی به پشت پیشخوان نیز نفوذ می‌کنند تا اجناس را بدزدند.

محمد می‌گوید پلیس به آن‌ها گفته نمی‌توانند سارقان را متوقف کنند یا در فروشگاه نگه دارند و تنها توصیه، داشتن دو نفر پرسنل در تمام طول روز است که برای فروشگاه مقرون‌به‌صرفه نیست.

این فروشگاه در سال اول حدود ۲۰ هزار پوند ضرر داشته و کارکنان احساس امنیت نمی‌کنند. بیشتر سرقت‌ها حوالی ساعت ۵ تا ۶ بعدازظهر رخ می‌دهد و گروهی از نوجوانان تکراری مسئول آن هستند.

 

منبع: دیروزبان
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید