دستگیری باند گوشی قاپ ها در صحنه تصادف

سه جوان موتورسوار که پس از تصادف با یک دستگاه پژو۲۰۶ قصد داشتند به هر طریق ممکن از صحنه تصادف بگریزند در حالی با دستبندهای قانون روبه رو شدند که با مشاهده پلیس اضطراب عجیبی وجودشان را فراگرفت و راز پنهان گوشی قاپی در شهر را فاش کردند.

دستگیری باند گوشی قاپ ها در صحنه تصادف

چند روز قبل نیروهای کلانتری شفای مشهد با انجام یک سری فعالیت های اطلاعاتی و بهره گیری از منابع و مخبران محلی،به سرنخ هایی از موتورسواران گوشی قاپ رسیدند که لباس های آبی رنگ به تن دارند و در خیابان ها گوشی شهروندان را می ربایند. در حالی که بررسی های تخصصی پلیس برای ریشه یابی و شناسایی دزدانی با لباس های آبی رنگ آغاز شده بود، عوامل گشت انتظامی در نقاط احتمالی تردد سارقان تقویت شدند و با صدور دستورهای ویژه ای از سوی سرگرد احسان سبکبار (رئیس کلانتری شفا) به جست و جوهای هوشیارانه و پلیسی پرداختند. طولی نکشید که عوامل گشت انتظامی هنگام انجام وظیفه در خیابان عبدالمطلب صحنه تصادفی را مشاهده کردند که چند جوان موتورسوار با یک دستگاه پژو ۲۰۶ برخورد کرده اند و یکی از سرنشینان موتورسیکلت در حالی که پایش را گرفته، کف آسفالت خیابان نشسته بود. وقتی ماموران انتظامی برای کمک به حادثه دیدگان وارد عمل شدند ناگهان جوان خیابان نشین دچار اضطراب عجیبی شد و به افسران گشت گفت: از کسی شاکی نیستم و اتفاقی هم برایم نیفتاده است!...

او این جملات را بر زبان راند و سعی کرد به همراه دیگر دوستانش از محل فرار کند! اما یکی از نیروهای کارآزموده کلانتری شفا با مشاهده اضطراب موتورسوران و پوشش های آبی رنگی که به تن داشتند، دیگر یقین پیدا کرد که راز پنهانی در این اضطراب عجیب نهفته است.

بنابراین با هماهنگی رئیس کلانتری، آنان را مورد بازرسی های بدنی قرار دادند که از داخل جیب جوان ۱۹ساله به نام «م-ق» یک دستگاه گوشی تلفن کشف شد. استعلام پلیس از مراکز قانونی نشان داد که گوشی مذکور سرقتی است و سابقه آن در سامانه همیاب نیز وجود دارد. این گونه بود که ۳ جوان موتورسوار به مرکز انتظامی هدایت شدند و مورد بازجویی های فنی قرار گرفتند.

«علیرضا-غ» که مدعی بود در منطقه طبرسی شمالی سکونت دارد در اعترافات خود به افسران زبده دایره تجسس گفت: من سرقتی انجام نداده ام و گوشی تلفن نیز متعلق به «محمد-س» است.

من دیشب در پارک ملت با دو متهم دیگر آشنا شدم و تنها به مواد مخدر گل اعتیاد دارم. «آرش-ح» متهم دیگر نیز که او هم ساکن منطقه طبرسی شمالی بود، اظهار کرد: من از سرقتی بودن گوشی اطلاعی ندارم اما موتورسیکلت متعلق به من است و فقط با دوستانم برای موتورسواری به خیابان عبدالمطلب آمده بودیم. با وجود این مدارک موتورسیکلت را هم ندارم!

 «محمد-س»سومین متهم پرونده گوشی قاپ ها نیز که یک جوان ۱۹ ساله است در بازجویی ها ادعا کرد: چون گوشی تلفنم خراب است این گوشی را از دوستم به نام «امیر» گرفتم ولی هیچ نشانی از دوستم ندارم و نمی دانم او در کجا زندگی می کند اما یک فقره سابقه گوشی قاپی دارم.

در همین حال مالک گوشی سرقتی که با تلاش نیروهای انتظامی شناسایی شده بود در اظهارات خود گفت: در خیابان تردد می کردم که ناگهان دو موتورسوار گوشی ام را قاپیدند و فرارکردند.

بنا بر این گزارش ، تحقیقات بیشتر زیرنظر رئیس کلانتری شفا برای کشف سرقت های احتمالی دیگر متهمان ادامه دارد.

منبع: خراسان
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید