گفتگو با دکتر درسا، دختربچه ای که بر اثر پنچر شدن آمبولانس جان باخت

راننده اتوبوسی که اقدام به پنچر کردن لاستیک آمبولانس کرده بود در تحقیقات اولیه مدعی شد گرمای هوا و ترافیک باعث شده بود عصبی بشوم و لاستیک‌ها را پنچر کنم.

گفتگو با دکتر درسا، دختربچه ای که بر اثر پنچر شدن آمبولانس جان باخت

ظهر سه‌شنبه ۲۴ خرداد مأموران سازمان اورژانس برای مأموریت راهی مطب پزشکی در خیابان شهید بهشتی شدند تا طبق تماس از سوی مطب، دختری حدود 2 ساله به نام درسا را که به خاطر مشکل تنفسی به مطب منتقل شده بود به بیمارستان انتقال دهند.

باتوجه به ترافیک و نبود جای پارک،  راننده آمبولانس  مجبور شد خودرو را در خط ویژه پارک کند، اما زمانی که تیم امداد دقایقی بعد به همراه کودک دو ساله به سمت آمبولانس رفتند با پنچری دو لاستیک سمت شاگرد مواجه شدند.

نیروهای اورژانس درخواست حضور آمبولانس دیگری دادند. دقایقی بعد آمبولانس در محل حاضر شد ،اما تأخیر در انتقال کودک به‌دلیل این حادثه باعث وخامت مجدد حال کودک می شود و این دختربچه دوساله جان خود را از دست می دهد.

به دنبال  مرگ کودک  ، بلافاصله موضوع به بازپرس کشیک قتل و تیم بررسی صحنه جرم اعلام شد. تحقیقات بلافاصله آغاز و با حضور کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی در محل و بازبینی دوربین‌های مداربسته اطراف محل حادثه، مشخص شد که خودروی آمبولانس توسط راننده یک اتوبوس پنچر شده است.

دستگیری راننده اتوبوس

با شناسایی  راننده اتوبوس  و پس از هماهنگی‌های قضایی، کارآگاهان اداره دهم، راننده 39 ساله را بازداشت کردند.

دادستان عمومی و انقلاب تهران نیز با اعلام خبر دستگیری متهم گفت: راننده اتوبوسی که روز سه‌شنبه اقدام به پنچر کردن لاستیک‌های آمبولانس اورژانس کرده بود در کمتر از ۲۴ ساعت، شناسایی و دستگیر شد.

راننده اتوبوس: پشیمانم و عذاب وجدان دارم

اظهارات پزشک معالج

خانم دکتری که درسا کوچولو برای درمان به مطب او انتقال داده شده بود، گفت: روز حادثه خانه بودم که خانواده درسا با من تماس گرفتند و گفتند که حال کودکشان وخیم است. درسا به بیماری فلج 4 اندام مبتلا بود و سه مرتبه دیگر هم به مطب من آورده شده بود.

به آنها گفتم که می‌توانند بچه را به بیمارستان منتقل کنند، اما خودشان خواستند که به مطب بیاورند. فوراً راهی مطب شده و قبل از آنکه درسا به مطب برسد، من آنجا بودم.

او ادامه داد: ساعت حدود 12 بود که بچه با ضربان قلب ضعیف به مطب آورده شد و عملیات احیا را آغاز کردیم.

نمی‌توانم بگویم دقیقاً چه مدت طول کشید اما تصور می‌کنم حدود یک ساعت طول کشید تا قلب را به حالت اولیه برگرداندیم. در موارد احیا یا تشنج پس از ثابت کردن وضعیت تنفس، بچه را برای درمان به بیمارستان انتقال می‌دهیم تا به دستگاه اکسیژن وصل شود و تحت درمان کامل قرار بگیرد. آن روز هم وقتی اورژانس رسید خودم می خواستم با آنها به بیمارستان بروم.

اما زمانی که از مطب بیرون آمدیم تکنیسین‌های اورژانس به سراغ آمبولانس رفتند و متوجه شدند که دو تا از چرخ‌های آن پنچر شده است. فوراً درخواست آمبولانس دیگر دادند تا آمبولانس دوم بیاید حدود 10 دقیقه‌ای طول کشید اما متأسفانه بچه فوت کرد چون بچه به دستگاه اکسیژن وصل بود با هر حرکت نا بجایی ممکن بود حادثه‌ای رخ دهد که متأسفانه این اتفاق افتاد.

بررسی‌های صورت گرفته حکایت از آن دارد که خانواده درسا هنوز برای شکایت به دادسرا مراجعه نکرده‌اند و شکایتی از راننده یا شکایت‌های دیگری در رابطه با مرگ درسا از سوی خانواده‌اش ثبت نشده است.

این در حالی است که درصورت شکایت خانواده درسا و اورژانس از راننده اتوبوس و مشخص شدن میزان قصور او، ممکن است وی با اتهام قتل شبه عمد و تخریب اموال عمومی روبرو شود.

منبع: رکنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 7
  • ناشناس
    0

    آسمان به زمین رسیده بود کمی دنده عقب میرفتی ، اخه حیوان این چه کاری بود تو کردی؟ نفهم

    نظرات شما -
    • مهدی
      0

      چرا به حیوان توهین می کنی؟

  • ناشناس
    0

    شانس اون پدر ومادر بدبخت بود من بعد ۲۰ سال باکلی دوا د مان دو قلو باردار بودم حال خوبی نداشتم تو شهر غریب تنها وبی کس گیر همسایه بد افتادم انقدر ازارم داد تا سقط کردم ، شانس من بدترین ادم بالای سرم بود ورحمی بهم نکرد از این که تو زندگی گیر ادمهای بد تو مواقع حساس زندگی می افتی از شانس بد ادم هست درد از دست دادن یک طرف درد ان ظلمی که به تو شده را نپیشه تحمل کرد

  • جمالی
    0

    انسانم آرزوست

  • ناشناس
    0

    راننده اتوبوس 100 درصد مقصر هست و باید در آسایشگاه اعصاب و روان زندانی شود.

  • شهرام.ر
    0

    یه بچه بی گناه جون خودش رو از دست داد، چندین خانواده عزادار شدن ، یه آدم احمق و روانی به زندان فرستاده شد ولی در کل مسوولان کشور هیچ راهکاری برای جلوگیری از وقوع دوباره چنین مصیبتی ندارند .
    باید امکانات کافی در اختیار پرسنل اورژانس قرار گیرد بصورتیکه در کمترین زمان ممکن ماموریت خود را انجام دهند(ایجاد مسیر های مختص تردد اورژانس و نصب تابلو های مخصوص برای آگاهی دادن به رانندگان دیگه ، تا مردم بدونن که در زمان شنیدن آژیر اورژانس، چه عکس العملی از آنها انتظار می‌رود). همچنین فرهنگسازی در جامعه می تواند در کاهش چنین فجایعی مفید باشد .

  • علی
    0

    همه جای دنیا میدانند در هر شرایطی حق با آمبولانس است این احمق خودش راذ به خریت زده باید مجازات شود

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها