به مدلهای جدید سرمایه گذاری و مشارکت بخش خصوصی نیاز داریم / دستورالعمل تولید بدون کارخانه به زودی ابلاغ می شود

معاون طرح و برنامه وزیر صنعت ،‌معدن و تجارت تصریح کرد : نیازمند مدل های ائتلاف بخش خصوصی در سرمایه گذاری ها هستیم تا مدل های جدیدی را برای همکاری بخش خصوصی در پروژه ها ایجاد کنیم.

به مدلهای جدید سرمایه گذاری و مشارکت بخش خصوصی نیاز داریم / دستورالعمل تولید بدون کارخانه به زودی ابلاغ می شود

به گزارش خبر فوری ، سعید زرندی در مراسم افتتاح ۳۸ طرح صنعتی ، معدنی و تولیدی در استان قم افزود: با این طرح بخش خصوصی علاقمند می تواند به صورت مشارکتی واحدهای تعطیل راکد و با ظرفیت پایین را راه اندازی کند.

زرندی با تاکید بر حمایت از تولید صادرات گرا گفت : از تنوع بازارهای صادراتی حمایت ویژه به عمل می آوریم و در این زمینه نیز مطابق فرمایشات رهبری و رییس جمهور ایجاد و حفظ اشتغال هم از اولویتهای اصلی کشوراست .

وی در ادامه خواستار پایین آمدن هزینه های تولید از سوی تولید کنندگان شد و افزود : هزینه های تولید به خاطر نوسانات نرخ ارز بالا رفته و در این زمینه واحدها با ابتکارات جدی تلاش کنند هزینه ها را مدیریت کنند
.
زرندی از تدوین دستورالعمل تولید بدون کارخانه خبر داد و افزود : این دستورالعمل به زودی نهایی و ابلاغ می شود .

معاون وزیر صنعت ،‌معدن و تجارت همچنین از طرح این وزارتخانه برای تولید ۱۰ میلیارد دلار کالا در کشور خبر داد و گفت : به دنبال این هستیم که طی دو سال آینده ۱۰ میلیارد دلار از محصولاتی که الان وارد کشورمی شود را در داخل تولید کنیم ، محصولات هم استخراج شده و سنجش توانمندیهای داخلی هم در حال نهایی شدن است .

زرندی همچنین تعداد طرحهای افتتاحی در دهه فجر امسال را ۲۰۹ پروژه صنعتی ،‌معدنی و تجاری با ۲۵ هزارنفر اشتغال مستقیم اعلام کرد و افزود : در این تعداد طرح بهره برداری شده یا در حال بهره برداری در دهه فجر ۳۷ هزارمیلیارد ریال سرمایه گذاری صورت گرفته است .

وی در ادامه با مقایسه پیشرفتهای تولیدی و صنعتی و تجاری کشورمان با ابتدای انقلاب اسلامی گفت : در سال ۵۷ حدود ۱۵۰۰ واحد صنعتی در داخل کشور وجود داشت و اکنون ۸۵ هزار واحد در کشور وجود دارد .

زرندی ادامه داد : همچنین در سال ۵۷ تعداد معادن فعال کشور ۱۹۰ معدن بوده که اکنون به بیش از ۶ هزار معدن رسیده است.

وی آمار صادرات غیر نفتی ابتدای انقلاب را نیم میلیارد دلار عنوان کرد و افزود : در سال ۵۷ حدود ۱۰ میلیارد دلار واردات صورت می گرفت در حالی که تنها در ۹ ماهه سال جاری ۳۳ میلیارد دلار صادرات غیر نفتی و ۳۲ میلیارد دلار واردات به کشور انجام شده است .

به گفته معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت ، در سال ۲۰۱۹ و در تولید فولاد رتبه کشورمان از۱۳ به رتبه ۱۰ بهبود یافته و در ظرفیت خودروسازی نیز از رتبه ۱۶ به ۱۴ رسیدیم

43

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها