زائران ایرانی زمینی به حج می‌روند یا هوایی؟

سازمان حج و زیارت درحالی از آغاز اعزام زائران ایرانی به حج از هفته آینده خبر داد که درباره انجام این سفر به صورت زمینی یا هوایی، هنوز تصمیم گرفته نشده است.

زائران ایرانی زمینی به حج می‌روند یا هوایی؟

در شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تشکیل شد، اکبر رضایی، معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت از ثبت‌نام بیش از ۱۸۷۰۰ نفر درکاروان‌های جدید حج ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: دریافت مابه‌التفاوت هزینه سفر حج از بعدازظهر یکشنبه (۳۰ فروردین) آغاز شده است و ادامه دارد.

ساختار کاروان‌ها نسبت به قبل باز تعریف شده و فرصت کمی تا اعزام باقی‌مانده است. کاروان‌های جدید هم روی سامانه «حج من» به آدرس my.haj.ir قرار دارند و متقاضیان هرچه سریعتر فرایند نام‌نویسی را تکمیل کنند.

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت با بیان اینکه تصمیم‌گیری درباره سفر زمینی و یا هوایی به‌زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد، اظهار کرد: این سازمان برای اجرای هر دو طرح برنامه‌ریزی کرده است و آمادگی دارد.

علیرضا رشیدیان، رئیس سازمان حج و زیارت هم با اشاره به اینکه با اعلام مصوبه مراجع ذی‌صلاح به این سازمان، برنامه‌ها برای اعزام توأم با عزت، کرامت، سلامت و امنیت زائران با تلاش شبانه‌روزی خادمان ادامه دارد، بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ها و تریبون‌های نماز جمعه برای اطلاع‌رسانی در خصوص حج پیش رو تاکید کرد.

به گفته رئیس سازمان حج و زیارت، کاروان‌های روزهای نخست اعزام تکمیل ظرفیت شده و بقیه کاروان‌ها نیز درحال تکمیل است.

حج تعطیل‌پذیر نیست

حجت‌الاسلام والمسلمین نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت هم با اشاره به آغاز هفته حج از روز گذشته (یکشنبه) از خادمان مجموعه حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری و مدیران و روحانیون کاروان‌ها خواست که مطالب حج امسال را برای جامعه مخاطب تبیین کنند.

او با تاکید براینکه حج به نوعی اعتبار کشور میزبان (عربستان) است و این کشور بین مسایل سیاسی و حج تفاوت قائل می‌شود، افزود: حج واجب شرعی و در شرایط ممکن انجام آن فریضه‌ای تعطیل‌ناپذیر است و فردی که استطاعت مالی و جسمی دارد و در حال حاضر سفر زمینی و یا هوایی نیز امکان‌پذیر است باید حج‌اش را انجام دهد.

او با اشاره به اینکه باید دغدغه‌ها را شناخت و راهکار پیدا کرد و یا به آن پاسخ داد، تاکید کرد: حال که مسئولان عالی کشور مجوز داده‌اند و تکلیف برعهده ماست وظیفه داریم که به بهترین وجه عملیات حج را اجرا کنیم.

سفر زمینی به عراق از ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان

مرتضی آقایی، معاون عتبات عالیات سازمان حج نیز در این نشست، درباره تداوم اعزام سفر زمینی کاروان‌ها به عراق، ‌ گفت: برای نیمه اول اردیبهشت ماه ۶۷ گروه روی سیستم تعریف شده و تا کنون ظرفیت تعدادی از کاروان‌ها تکمیل شده است.

معاون عتبات سازمان حج و زیارت افزود: قیمت سفر زمینی با تخفیف‌هایی که اعمال شده و با توجه به نوع بسته انتخابی از ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان تعریف شده است.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس

    دریایی