تولید سالانه میلیون ها پهپاد توسط ارتش آمریکا

انقلاب در ارتش آمریکا/ واشنگتن با این سلاح آمادۀ جنگ با چین می شود

ارتش آمریکا در تلاش برای مقابله با تهدیدات مختلف از جانب دشمنانش است. تهدیدات رو به رشد، توسعه اقدامات دفاعی علیه هواپیماهای دشمن، از جمله تورهای شعله‌ور، دستگاه‌ های تداخل الکترومغناطیسی و مواد منفجره هدایت‌شونده را ضروری می کند.

انقلاب در ارتش آمریکا/ واشنگتن با این سلاح آمادۀ جنگ با چین می شود

به گزارش خبر فوری، بر اساس گزارشی که اخیرا توسط نشریه نشنال اینترست منتشر شده، ارتش آمریکا قصد دارد در یک تغییر استراتژیک بی ‌سابقه، طی دو تا سه سال آینده حداقل یک میلیون پهپاد تولید کند. واشنگتن تلاش می ‌کند با تغییرات اساسی در میدان نبرد مدرن همگام شود و در زمینه جنگ پهپادی پیشرفت کند.

عصر جدید جنگ پهپادی

نویسنده مقاله نشنال اینترست خاطرنشان می ‌کند که حتی این تعداد عظیم از پهپاد ممکن است در صورت درگیری بین قدرت‌ های بزرگ کافی نباشد، زیرا برآوردها نشان می ‌دهد که چین قادر به تولید سالانه بیش از ۸ میلیون پهپاد است و روسیه و اوکراین هر کدام سالانه حدود ۴ میلیون پهپاد تولید می‌ کنند.

در حال حاضر، صنعت دفاعی ایالات متحده سالانه بیش از ۵۰ هزار پهپاد تولید نمی‌ کند. این به این معنی است که گسترش مورد نیاز پهپادها شبیه یک انقلاب صنعتی جدید خواهد بود.

ارتش ایالات متحده قصد دارد با این پهپادها مانند مهمات رفتار کند و آنها را ارزان و در دسترس قرار دهد؛ برخلاف پهپادهای پرهزینه ‌ای مانند پریدیتور و ریپر که مشخصه دوران "جنگ علیه تروریسم" بودند.

این نشریه استدلال می ‌کند که این رویکرد مبتنی بر درس‌ های آموخته ‌شده از جنگ اوکراین است، جایی که پهپادهای کوچک نقش محوری در شناسایی، هدایت آتش و حتی انجام حملات ایفا کردند.

برای دستیابی به این هدف، ارتش آمریکا یک برنامه صنعتی نوآورانه به نام "Sky Foundry" را راه‌اندازی کرده که هدف آن ایجاد یک زنجیره تأمین داخلی با قابلیت تولید موتور، باتری، مدارهای الکترونیکی و حسگرها است. این امر وابستگی به چین را که در حال حاضر بر اجزای کلیدی این صنعت تسلط دارد، کاهش می ‌دهد و ظرفیت تولید عظیمی را تضمین می‌ کند که می ‌تواند بلافاصله در مواقع اضطراری فعال شود.

موانع طرح بلندپروازانه آمریکا

پهپاد 2

با وجود ماهیت بلندپروازانه این پروژه، این طرح با موانع پیچیده ‌ای روبرو است، به‌ویژه زمان مورد نیاز برای راه‌اندازی خطوط تولید و شکنندگی زنجیره ‌های تأمین موجود. علاوه بر این، در نظر گرفتن پهپادها به عنوان تسلیحات "مصرفی" می توان به این نتیجه رسید که ارتش باید در صورت وقوع یک جنگ با شدت بالا برای خسارات قابل توجه آماده باشد و تولید مداوم را برای جایگزینی آنچه از دست داده است، برنامه ریزی نماید.

علاوه بر این، ارتش آمریکا در تلاش برای مقابله با تهدیدات مختلف از جانب دشمنانش است. تهدیدات رو به رشد، توسعه اقدامات دفاعی علیه هواپیماهای دشمن، از جمله تورهای شعله‌ور، دستگاه‌ های تداخل الکترومغناطیسی و مواد منفجره هدایت‌شونده را ضروری می کند.

جنگ پهپادی چین و آمریکا چه نتیجه ای خواهد داشت؟

به گفته نشنال اینترست، حتی اگر ارتش آمریکا در دستیابی به هدف بلندپروازانه خود یعنی ساخت میلیون ها پهپاد پیشرفته موفق شود، باز برتری اش تضمین شده نیست. چین دارای یک پایگاه صنعتی عظیم است و توانایی زیادی در تبدیل پرنده های غیرنظامی به پرنده های نظامی دارد و این امر مزیت آشکاری به آن می ‌دهد. با این وجود، ایجاد یک سیستم تولید انعطاف ‌پذیر و یکپارچه می‌ تواند به ایالات متحده انعطاف‌پذیری و مانورپذیری بیشتری در هرگونه رویارویی آینده بدهد.

منبع: خبر فوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 17
  • ناشناس

    چرا چین ؟ با این سلاح ها به خدمت شما می رسد. اولین اولویت شما هستید.

  • ناشناس

    اینقدر از چینی های کمونیست حمایت نکنید.
    صنعت چین کاملاً به آمریکا وابسته است

    نظرات شما -
    • ناشناس

      چین در حد و اندازه کپی پیست است و نه بیشتر . اما نوچه هایش او را باد می کنند .

  • بهنام

    خدا را شاکریم از اینهمه پیشرفت در هیطه های گوناگون علمی، ملمی توسطان محققان جان برکف و رزمنده ایران اسلامی
    این نو آوری ها حد و مرز نمیشناسد در حدی که حتی
    برای مثال دو انسان دیجیتالی نمایشگاه کیش جوش صورت نیز برنامه ریزی شده بود.

    نظرات شما -
    • ایران اسلامی مگه دوسال قبل مبودرکوردبهره وفحشااوری نداشت

      چین هیچ وقت باامریکانمیجنگدچین رقیب تجاری چندکارخانهددرامریکاست

    • ناشناس

      اولا خدارااقلیت قبول ندارن ومگرنه باید محاکمه میشدن دوما درهیطه های مختل بقول تودروغه چون پیشرفتی هم بوده باوجودموانع بیشماری بوده که سیستم ایجادکرده ایرانیت واسلامیت هم دروغه حد ومرزهم نداره دورغ دیگه

    • ناشناس

      مجید دلبندم اون هیطه که وقتیست که خیط بکاری !!!!اول الف با یاد بگیر بعد پشت سر هم نطق بفرما !

  • حسن کفتار

    آره
    هر چی به خانم رباته گفتم جوشهای صورتت رو در بیارم لامصب میگفت من هنوز برای اینکار برنامه ریزی نشده ام.

    نظرات شما -
    • ناشناس

      درآوردن جوش گناه است این ربات خیلی معنوی و با ایمان بود

  • هموطن

    آخرین درگیری آمریکاباچین خواهدبود،طبق پیشگویی شاه نعمت الله ولی کرمانی🔥🔥🔥🔥

  • ناشناس

    اقای ۸:۲۸
    کدام نو اوری ؟!
    لابد یکی از نو اورهاش هم خودتی !
    هیطه نه / حیطه !!!!
    هنوز فارسی نوشتن بلد نیستی میای کامنت سیاسی میذاری ؟؟!!!

    نظرات شما -
    • ناشناس

      اقای ۸:۲۸نه
      با احترام بهنام ام
      غربگدای خود تحقیر

  • ناشناس

    چین پرست مفلوک اصلا چین آمریکا رو نابود کرد . تو چکاره ای ؟ تو چی داری ؟ با زور دیگران پهلوان شده ای یا روت نمیشه بگی نوچه کمونیست ها هستی

  • ناشناس

    چرا هی سعی می کنید بگید که امریکا قراره با چین بجنگد با کی نجنگد ؟!!!
    با این شعارهای بدون پشتوانه و نابخردانه هیچ جای ایران درست نمیشه

    نظرات شما -
    • ناشناس

      حضورعلما وعباولباده که یهودیان آنوسی به اون ادل میگن ایجادشد این قماش بایهودیان آلله دادی برای جنگ باعثمانی گری وضایع کردن شیعه وازبین بردن آن انجام شدبزبافومت که ازنمادهای اصلی بیلدربرگ است وسردوشی ووسط پرچمه همون خرچنگ خونی وحشتناک ...

  • ناشناس

    تا قیام قیامت عروسی دختر شمخانی را فراموش نخواهیم کرد.

  • ناشناس

    آمریکا در حد و اندازه چین نیست.....
    یه نگاه به ربات های متنوع چینی بندازی ، یه نگاه به ۲_۳ تا ربات آمریکا متوجه میشی!